Culiță Sterp, cercetat pentru vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului. Artistul a fost implicat într-un accident rutier

Data publicării:
Sursa foto: Culiță Sterp, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Culiță Sterp, instagram

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier. Artistul este cercetat pentru vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului.

Culiță Sterp a fost implicat într-un grav accident rutier, joi noapte, la Cluj. Din primele informații pe care jurnaliștii WOWbiz.ro le-au obținut de la oamenii legii, artistul ar fi condus sub influența alcoolului și ar fi părăsit locul accidentului fără ca organele legii să îi permită acest lucru. Acum, artistul este cercetat pentru vătămare corporală și conducerea sub influența alcoolului. 

Culiță Sterp, cercetat pentru vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului

Potrivit oamenilor legii, artistul ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului, lovind o mașină care circula regulamentar. 

"În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Culiță Sterp consumase alcool înainte să se urce la volan

În urma efectuării testului etilotest, a rezultat  0,41 miligrame pe litru în aerul expirat, iar din acest incident neplăcuta rezultat și o victimă, care a fost transportată de urgență la spital. Mai mult decât atât, artistul ar fi fugit de la locul accidentului, se arată în comunicatul de la IPJ Cluj.

"În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală", au mai comunicat reprezentații IPJ Cluj.

Familia lui Culiță Sterp, prima reacție după accidentul în care a fost implicat cântărețul

Una dintre surorile artistului au declarat că artistul este bine, fără să dea mai multe detalii. 

„Culiță este bine. El este bine, dar vă rog să nu mai sunați nici pentru lucruri bune, nici pentru lucruri rele. Poate sunteți bine intenționat, dar apoi preiau alții și scriu minciuni. Tot ce avem de comunicat vom comunica pe rețelele de socializare, pe pagina de YouTube. Chiar sunt extrem de nervoasă”, a spus  una din surorile lui Culiță Sterp pentru fanatik.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel