Culiță Sterp pe urmele lui Cătălin Măruță și ale lui Gigă Popescu

Data actualizării: | Data publicării:
Culiță Sterp, foto instagram
Descriere foto: Culiță Sterp, foto instagram

Culiță Sterp a ajuns în lumina reflectoarelor datorită poveștii sale de dragoste cu cântăreata de muzică populară și de petrecere, Carmen de la Sălciua. Multiplele împăcări și despărțiri dintre cei doi au făcut deliciul presei, care i-a promovat intens.

Astăzi vedeta spune start schimbărilor. 

”Având în vedere că părul prost părăsește capul deștept, ca să nu spunem invers, m-am gândit să fac implant de păr pentru a doua oară. Am mai făcut o dată, acum 3 ani, doar pe lateral, nu pot să spun că mi-a prins destul de bine, dar fiind și o chestie ereditară, a început să îmi cadă părul destul de mult, am un gol foarte mare în mijlocul capului, și în urma unor discuții cu prietenii, care au făcut implant, am decis că alegerea aceasta este una foarte bună pentru mine. Am emoții, pentru că în maxim o săptămână o să merg să îmi fac acest implant!”, a mărturisit acesta pe contul lui de instagram

Însă când vine vorba despre implat, aducem aminte că nu este singurul bărbat din showbizz care a aplează la aceste trucuri. 

Cătălin Măruță a apelat și el la o astfel de intervenție. În perioada respectivă, Cătălin a mărturisit  că nu mai vrea nici el să aibă chelie, ci un păr bogat, așa cum avea în tinerețe când purta plete. Așa că în 2014 s-a supus intervenției chirurgicale. „Nu e mare chestie, e un lucru pe care l-am făcut prima dată la noi în emisiune. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare” a explicat Măruță.

Fostul fotbalist  Gică Popescu  ar fi plătit, în 2009, 50.000 de euro pentru a scăpa de chelie. El s-a operat la o clinică din Emiratele Arabe Unite, iar rezultatele sunt fabuloase. Are părul mai frumos și mai des decât în tinerețe! La vremea la care s-a speculat că și-a făcut implant, el a negat, spunând că și-a făcut doar un tratament de îndesire a părului.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel