Cu cine seamănă cel de-al treilea copil al Adelei Popescu. Vedeta a dezvăluit chipul bebelușului

Data publicării:

Adela Popescu a devenit recent mamă pentru a treia oară. Adrian a venit pe lume în urmă cu câteva săptămâni, iar astăzi vă arătăm prima imagine cu micuțul.

Pe 11 iulie, Adela Popescu și Radu Vâlcan deveneau părinți pentru a treia oară. Deși au vorbit foarte des despre micuțul Adrian, până astăzi, fanii nu i-au putut vedea chipul băiețelului.

Vedeta a postat o imagine, în care bebelușul apare alături de producătoarea Ruxandra Ion, imagine din care se pot vedea trăsăturile micuțului și din care ne putem da seama că Adrian seamănă cu ambii părinți. Părul îl are șaten, ca tatăl său, iar forma ochilor pare că a moștenit-o de la mama sa. 


Mesaj emoționant pentru mezinul familiei

 

La puțin timp după ce a născut, Adela Popescu i-a transmis un mesaj emoționant micuțului Adrian, prin intermediul rețelelor de socializare. 


„Timpul nu stă în loc... și ce bine că nu o face. 


Mi te-am imaginat în mii de feluri și te-am iubit uneori pe ascuns, uneori mai puțin, uneori până la lacrimi când erai în burtica mea. 


Astăzi... ești aici și nu imi vine să cred că ce minune am putut să aduc pe lume”, a scris Adela Popescu pe Facebook. 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu a povestit toate detaliile de la nașterea celui de-al treilea copil. 

„Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei.

După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100% deci, după experiențele trecute, urma expulzia. Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

 

Schimbare radicală de look. Vedeta și-a transformat complet sprâncenele


Recent, Adela Popescu s-a lăsat pe mâna unui specialist în micropigmentare, pentru a-i transforma sprâncenele. 


 
Proaspăta mămică a decis că este timpul să apeleze la un specialist, care să îi ofere un mic retuș la nivelul chipului. Cum nu este adepta operațiilor estetice și nici nu prea îi pace să se machieze, vedeta a spus „DA” variantei de machiaj semipermanent. Astfel că a mers la un salon de cosmetică, acolo unde un specialist i-a realizat o micropigmentare la nivelul sprâncenelor. 


„Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

 


Adela Popescu este blondă natural, astfel că și sprâncenele sunt destul de deschise la culoare. Micropigmentarea este o variantă extrem de eficientă pentru persoanele care au sprâncene subțiri, rare, sau chiar în situațiile în care se confruntă cu alopecie. Rezultatul micropigmentării se vede imediat, însă durează câteva săptămâni pentru ca zona tatuată să se vindece și culoarea să se definească. Efectul acesteia poate dura până la doi ani, în funcție de tipul de piele, dar și de pigmentul folosit. 

 

Vedeta este extrem de încântată de rezultat și a împărtășit câteva imagini și cu fanii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel