Cu cine s-a iubit Adela Popescu înainte de a-l cunoaște pe Radu Vâlcan. Vedeta a pus punct relației înainte de a ajunge în fața altarului

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Dar relația lor a început pe când prezentatoarea TV se iubea cu un bărbat foarte bogat. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 11 ani și au o familie foarte frumoasă. Împreună au trei copii minunați și sunt un exemplu pentru multe cupluri la început de drum. 


Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru serialul „Iubire și onoare”, pe când vedeta era într-o relație cu Marius Kalmar. Prezentatoarea TV și omul de afaceri erau pe final de relație atunci, deoarece spunea vedeta la acea vreme, bărbatul nu îi acorda atenție, iar lucrurile nu aveau să meargă prea bine. 


Radu Vâlcan a povestit într-un interviu pentru VIVA că de când a văzut-o pentru prima dată pe Adela Popescu s-a îndrăgostit până peste cap. Lucrurile dintre cei doi au evoluat rapid, iar ceea ce le-a dat de înțeles că sunt suflete pereche a fost o vacanță cu prietenii în Bali, acolo unde s-au cunoscut mai bine. 


„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii.


Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.


(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru VIVA.ro.


Înainte de relația cu Marius Kalmar, Adela Popescu s-a iubit și cu actorul Dan Bordeianu pe când vedeta avea doar 18 ani. Cei doi s-au cunoscut tot pe platourile de filmare, în serialul „Numai iubirea”, unde Dan Bordeianu i-a fost și iubit. 


„Cred că în viață nimic nu este întâmplător. Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât”, a mai spus Radu Vâlcan. 

 

Citește și: Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce mesaj a postat vedeta încă de la primele ore ale dimineții: „Am înjurat de toți...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel