Cu cine face Rona Hartner Crăciunul. Nimeni nu se aștepta la asta: "Am decis să îi chem la masă"

Data publicării:
Rona Hartner, foto Instagram
Descriere foto: Rona Hartner, foto Instagram

Rona Hartner a dezvăluit cu cine va petrece Crăciunul anul acesta, după divorțul de Herve Camilleri.

Anul 2021 a fost unul greu pentru Rona Hartner. Când toată lumea credea că și-a găsit liniștea în bratele lui Herve Camilleri, cei doi au decis să divorțeze. Așadar, vedeta se bucură de statutul său de celibatară. Cu toate astea, sărbătorile de iarnă nu are de gând să le petreacă singură, motiv pentru care va fi alături de primul ei soț,  Rocco Sedano, de mama acestuia, dar și de fiica lor. 

 

„D-abia aștept Crăciunul, petrec cu fata mea și cu fostul meu soț, tatăl fiicei mele, și cu mama lui, gătesc și eu bunătăți, sarmale, dar vin și ei cu mâncare franțuzească, va fi o masă româno-franceză.

Am decis să îi chem la masă din dorința ca fata mea să simtă că are o familie unită. De altfel, am și reluat petrecerile împreună cu el, după divorțul de cel de-al doilea soț, a declarat Rona Hartner pentru impact.ro.

 

Rona Hartner și primul ei soț, actorul Rocco Sedano, au o fetiță superbă, în vârstă de 13 ani, pe nume Rita Sumalya.

De Revelion, vedeta a declarat că va fi prezentă la  „Petrecerea burlăcițelor”, acolo unde va fi DJ-ul evenimentului.

„De Anul Nou sunt invitată la „Petrecerea burlăcițelor”, unde vin vreo 20 de persoane, o să fiu DJ, pe melodiile mele. Iar la ora 21.00, o să ne rugăm și o să ne închinăm pentru pace, așa cum fac în fiecare an. Suntem cu toții îngrijorați pentru anul care vine, care se anunță foarte greu, mai ales pe plan politic, cu alegerile.”, a completat artista Rona Hartner, pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel