Cu ce vedetă din România este confundată adesea Andra Gogan: „Pentru cei mici, la modă sunt eu”

Data publicării:
Andra Gogan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andra Gogan, sursa foto Instagram

Andra Gogan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, mai ales în rândul copiilor. 

Andra Gogan este considerată prinţesa Tik-Tok-ului românesc și se bucură de un succes imens în rândul copiilor. Vedeta s-a făcut remarcată datorită timprului vocal foarte special care o ajută să interpreteze cele mai iubite personaje pentru copii. Într-un interviu acordat pentru impact.ro, Andra Gogan a vorbit și despre confuzia care se naște adesea cu faimoasa cântăreață, Andra. 


 „Am apreciat-o mereu pe Andra, îndrăgita noastră interpretă şi recunosc că uneori mă mai amuză momentele de confuzie legate de faptul că avem acelaşi prenume. Sunt rare şi asta pentru că într-un fel, avem publicul nostru. Pentru cei mici, Andra la modă cred că sunt eu. Pentru ceilalţi, e evident că e cealaltă Andra”, a mărturisit Andra Gogan. 


Vedeta câștigă bani frumoși din activitatea profesională. Bani pe care îi investește în vacanțe alături de familie. 


„În ultimii ani, am ajuns de trei sau de patru ori în Statele Unite, iar asta nu e puţin lucru. Îmi şi plac călătoriile, dar în decursul acestora am deseori şi ocazia de a mă documenta, de a vedea cum funcţionează şi alţii reţelele sociale. Plus că fac şi treabă, adică filmuleţe video de documentare pentru canalele mele de tik tok sau de youtube. Dar, mai ales în Statele Unite, am avut ocazia să-l întâlnesc pe idolul, Selena Gomez. Ca oricare alt om, am şi eu un idol, iar acesta e Selena, care e mai mare decât mine cu vreo cinci ani. Dacă vă spun că am reuşit în cinci secunde să fac o fotografie cu ea şi că am fost mai apoi încântată ziua întreagă, ce mai spuneţi? Asta-s eu! Apoi, mulţi bani cheltuiesc pe aparatura video necesară documentării. E scumpă, să ştiţi, dar nu poţi altfel dacă vrei să te menţii la cotele cele mai înalte. Abia mai apoi vin hainele şi încălţămintea, fiind totuși o fată care încearcă să ţină pasul cu moda!”, a prezentat Andra Gogan în exclusivitate pentru playtech.ro.


Chiar dacă în luna aprilie urmează să împlinească frumoasa vârstă de 23 de ani, Andra Gogan spune că nu are o relație, deoarece se consideră a fi încă un copil. 


”Nu există un anume el în viaţa mea. Simt uneori că anumiţi băieţi par a fi atraşi de mine, dar nu a fost nimic serios până azi. Nici nu simt nevoia, fiindcă sunt încă un copil”, a spus Andra Gogan. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel