Cu ce se ocupă soția lui Cove. Prezentatorul TV a făcut declarații emoționante: „Are o inteligență emoțională fantastică„

Data publicării:
Cove și soția, sursa instagram
Descriere foto: Cove și soția, sursa instagram

Cove a făcut declarații emoționante despre soția lui. Prezentatorul TV a dezvăluit și ce meserie are aceasta.

Cove şi soţia sa, Florentina Ene, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au  împreună un fiu, Mihai Răzvan, care s-a născut în anul 2015. Din primul mariaj cu Maria Movileanu, Cove mai are un fiu, Bogdan Matei.

Prezentatorul TV și soția sa se iubesc mai mult ca niciodată, însă nu a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere.

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, declara Florentina Ene, soția lui Cove, în trecut.

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, spunea și Cove în trecut.

 

Cove a recunoscut că este foarte mândru de soția sa. De asemenea, prezentatorul TV a mărturisit că aceasta  este medic ginecolog.

„Soția mea are o inteligență emoțională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…) E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”, mai povestea Cove în trecut, în emisiunea Dincolo de aparențe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel