Cu ce se ocupă Naomy după ce s-a mutat din România: „Câștig bine, 1.700 de franci elvețieni”

Data actualizării: | Data publicării:

Transsexualul Naomy a plecat din România în urmă cu 5 ani și spune că are un trai destul de bun, având în vedere că salariul pe care îl încasează lunar depășește suma pe care ar fi primit-o în țara noastră, pentru aceeași muncă. 

Naomy a plecat din România în urmă cu 5 ani, cu dorința de a-și schimba complet viața. În prezent, artista este cameristă în Elveția și spune că este încântată de munca ei, pentru care este remunerată cu un salariu de 1700 de franci. 

 

”Sunt cameristă, la un hotel de patru stele, angajații sunt împărțiți, eu mă ocup de paturi și de chiuvete, am un record personal de 7 minute în aranjarea patului. La final, transform două prosoape în flori. Câștig bine, 1.700 de franci elvețieni, dar 1.200 îi dau pe chirie. Am găsit, în urmă cu o săptămână, într-una dintre camere, un portofel burdușit cu 10.000 de franci, carduri, acte. L-am predat la recepție”, a declarat Naomy, potrivit playtech.ro.

Mai mult, Naomy spune că nu a renunțat la gândul de a se supune unei operații de schimbare de sex și chiar are de gând să investească 40 000 de euro pentru a-și vedea visul cu ochii. Artista ia un tratament hormonal de mai mulți ani și chiar a ajuns să vadă semne vizibile ale trasformării sale. Au început să-i crească sânii atît de mult, încât unele persoane au acuzat-o că și-ar fi făcut implant. 

”Voi face intervenția chirurgicală cât de curând, nici nu mai aștept să treacă pandemia, dar nu în Thailanda, cum intenționam, unde costă doar 10.000 de euro, ci în Anglia, unde chiar dacă plătesc mai mult, adică 40.000 de euro, măcar nu există mari riscuri. Ca cineva să poată face această operație, trebuie mai întâi să ia un tratament hormonal, timp de câțiva ani, eu îl fac de 21 de ani. Așa mi-au crescut și sânii, nu mi-am pus silicoane”, a mai povestit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel