Cu ce se ocupă Mircea Radu de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Ex-prezentatorul are o nouă pasiune: "Nu sunt genul pretențios"

Data publicării:

Mircea Radu a decis să renunțe la televiziune și să se mute în Piatra Neamț, locul natal al partenerei sale de viață. Ex-prezentatorul și-a descoperit și o nouă pasiune.

În vârstă de 53 de ani, Mircea Radu a decis să se retregă din lumina reflectoarelor. Acesta s-a mutat alături de partenera sa de viață, în Piatra Neamț. După ce a renunțat la televiziune, Mircea Radu și-a descoperit o nouă pasiune și anume, grădinăritul.

“E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu.

“Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, , a declarat Mircea Radu, potrivit impact.ro.

Mircea Radu a mărturisit că nu îi este dor de televiziune și tot ce contează în acest moment pentru el este faptul că are familia aproape.

“Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele”, a mai spus Mircea Radu.

Pe lângă grădinărit, Mircea Radu  oferă consultanță persoanelor juridice cu privire la imaginea lor.

“Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a încheiat Mircea Radu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel