Cu ce se ocupă Mariana Moculescu la 53 de ani. Vedeta a spus tot: "Am posibilitatea să îmi plătesc chiria"

Data publicării:
Mariana Moculescu, sursa instagram
Descriere foto: Mariana Moculescu, sursa instagram

Mariana Moculescu a dezvăluit cu ce se ocupă, după ce a revenit în România.

Mariana Moculescu a decis să se întoarcă în România, după ce a stat timp de zece ani de zile departe de casă. Aceasta a decis să facă câteva schimbări în viața ei, motiv pentru care s-a împăcat cu fiica ei, Nadia, și a reluat legătura chiar și cu fostul soț, Horia Moculescu.

Fosta soție a lui Horia Moculescu a declarat că momentan lucrează la o agenție imobiliară din București și își permite să își plătească facturile și chiria. Cu toate astea, femeia are planuri mari de viitor și își dorește să aibă propria firmă.

”Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea. Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București. Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară”, a declarat Mariana Moculescu pentru redactia.ro.

Mariana Moculescu l-a cunoscut în Italia pe  Massimiliano Lorenzini, lângă care părea că și-a găsit liniștea și fericirea. Cu toate astea, lucrurile nu au stat așa și asta pentru că bărbatul ar fi călcat strâmb de mai mult ori. Potrivit Marianei Moculescu, Massimiliano Lorenzini era un bărbat agresiv. Nu accepta să i se reproșeze lucruri, dar mai ales să fie acuzat de infidelitate.

”A avut agresivitatea de a-mi pune mâna în gât de patru ori, a patra oară pe stradă, amenințându-mă că, dacă nu-mi retrag denunțul, mă vor omorî prietenii lui, nu el. El nu a fost acasă când mi-am strâns bagajele și am fugit. De foarte multe ori aceste persoane nici nu știu că sunt astfel, dar eu cu experiența mea de viață îmi dădeam seama că mă înșală și dacă i-am atras atenția o dată, de două ori, a devenit agresiv”, a declarat Mariana pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel