Cu ce se ocupă mama lui Mihai Bendeac. Anunțul a fost făcut chiar de actor: „Dacă sunteți ologi cu capul”

Data publicării:

Mihai Bendeac a dezvăluit cu ce se ocupă mama sa. 

Mama lui Mihai Bendeac este la fel de celebră ca emisiunile, piesele de teatru și filmele actorului. În repetate rânduri, acesta a afirmat că mama sa este centru universului său, cel mai iubit om din viața sa și că nu ar putea trăi fără aceasta.  Au scris și o carte împreună, o altă ocazie cu care cei doi și-au pus în scenă iubirea și relația extraordinară pe care o au.  Mihai Bendeac își admiră mama enorm, și pe bună dreptate. Emilia Bendeac este genul de femeie care s-a reinventat și a pășit cu mult curaj în necunoscutele vieții. 

Cu ce se ocupă mama lui Mihai Bendeac

Recent, Mihai Bendeac le-a mărturisit fanilor săi, pe rețelele de socializare, ce meserie are mama sa. Actorul a anunțat că cea care i-a dat viață și-a deschis cabinet de psihologie. 

„Își deschide mama cabinet de psihologie. Deci, dacă sunteți ologi cu capul...”, a transmis, într-o notă umoristică, Mihai Bendeac. 

Invitat în urmă cu ceva timp la podcastul lui Cătălin Măruță de pe YouTube, actorul a spus cât de mult muncește mama lui.

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie”, a dezvăluit Mihai Bendeac. 

Mihai Bendeac a lansat o carte împreună cu mama lui

„Varianta ideală pentru mine ar fi ca oamenii să cumpere cartea și să nu o citească. De cumpărat, mi-aș dori să o cumpere, pentru că realizarea dezideratului caritabil are o importanță deosebită. Aș vrea, totuși, să n-o citească, pentru că mi s-a făcut frică. , Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate îți poate face rău. În cazul în care o vor citi, îi rog să mă ierte. Și pe mama o rog să mă ierte. Ce-a vrut ea și ce-am făcut eu. Cu toate astea, de zâmbit, e posibil să zâmbiți. De emoționat, e posibil să vă emoționați. Mai departe… scrie în carte. Dacă veți găsi anumite întâmplări sau păreri a fi deranjante, șocante, revoltătoare, vulgare, imorale sau complet ireverențioase… AIA E!”, a transmis actorul la vremea respectivă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel