Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry în sarcină. Artista a dezvăluit totul: „Cred că e o chestie a gravidelor”

Data publicării:
Nicole Cherry, sursa instagram
Descriere foto: Nicole Cherry, sursa instagram

Nicole Cherry a dezvăluit cu ce problemă se confruntă în naștere. I se întâmplă tot mai des.

Nicole Cherry este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vedeta le-a dat vestea fanilor printr-o imagine în care apare alături de iubitul ei, Florin Popa. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de trei ani de zile.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Acum, artista își ține la curent fanii cu evoluția sarcinii, dar și cu problemele cu care se confruntă în această perioadă. Dis-de-dimineață, Nicole Cherry a intrat direct pe InstaStory și a început să le povestească fanilor ei visul bizar pe care l-a avut. Vedeta a mărturisit că astfel de vise își fac apariția tot mai des de când este însărcinată.

„Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. (...) Abia m-am trezit, fix acum 2 minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, a le-a povestit Nicole Cherry fanilor ei.

Pe lângă acest aspect, artista a început să resimtă și efecte ale sarcinii mai puțin plăcute. Zilele trecute, Nicole  a mărturisit că se simte foarte obosită în această perioadă.

”Eu sunt foarte obosită. Am muncit mult astăzi și chiar am nevoie de o pauză, dar sunt fericită că am terminat tot ce mi-am promis. Aproape tot. Mai am un pic de treabă la laptop”, le-a mărturisit cântăreața fanilor săi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel