Cu ce probleme se confruntă Gheorghe Ghiorghiu după nuntă. Artistul a povestit tot: ”Nu mă așteptam”

Data publicării:
Gheorghe Gheorghiu și soția lui, foto Facebook
Descriere foto: Gheorghe Gheorghiu și soția lui, foto Facebook

Gheoghe Gheorghiu și Gabriela Bănescu s-au căsătorit duminică, pe 14 noiembrie, în America. La scurt timp, artistul a povestit cu ce problemă se confruntă.

Artistul a mers în fața altarului alături de Gabriela Bănceascu și i-a jurat iubire veșnică. Cei doi au avut parte de o nuntă cu fast, la care au participat peste 1000 de persoane. Evenimentul a avut loc la New York, iar nași le-au fost Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu. 


Primele imagini de la nuntă au fost postate chiar de Gheorghe Gheorghiu pe pagina lui de Facebook, acolo unde fanii le-au urat „Casă de piatră” și i-au felicitat pentru marele eveniment. 


Nunta a fost organizată după tradițiile și obieciurile din România, iar mirii au radiat toată seara de fericire. Artistul a optat pentru un costum negru și o cămasă de aceeași culoare. Mireasă a strălucit într-o rochie albă, accesorizată cu broderii argintii. 

 

La scurt timp duopă nuntă, artistul a făcut și câteva declarații legate de marele eveniment. Deși s-a ales cu o răceală din cauza aerului condiționat, Gheorghe Ghiroghiu a mărturisit că totul a ieșit conform așteptărilor.

”Sunt foarte bine. A bătut aerul condiționat toată noaptea, acum tușesc. A mers bine de tot darul. (…) A fost o petrecere extraordinară, nu mă așteptam, dar am avut încredere în ea.

Știam că totul o să fie bine dacă organizează ea (n.r. Actuala soție), este o perfecționistă desăvârșită”, a mărturisit Gheorghe Gheorghiu pentru emisiunea La Măruță.

 

Gabriela a ales să nu poarte rochie de mireasă, iar interpretul a și explicat decizia soției sale, cu câteva luni înainte de marele eveniment.

“Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o.

De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare, cu probabil 600 de invitaţi”, a spus Gheorghe Gheorghiu cu câteva luni înainte de nuntă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel