Cu ce probleme se confruntă fiica lui Connect-R la grădiniță. Artistul este îngrijorat pentru Maya

Data publicării:
Connect-R și fiica lui, sursa instagram
Descriere foto: Connect-R și fiica lui, sursa instagram

Connect-R a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fiica lui, Maya, la grădiniță. Artistul este foarte îngrijorat.

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu fiica lui Maya, rodul iubirii dintre el și fosta lui soție, Misha.  Recent, artistul a declarat că este foarte îngrijorat pentru fiica lui, care este în clasa întâia. Mai exact, acesta și-a dat seama că fetiței nu îi place la școală și nu poate să se acomodeze.

Totodată, Connect-R a mărturisit că Maya este foarte tristă de când a început anul școlar, motivând că acest lucru îi mănâncă din copilărie.

„Maya nu pare foarte bucuroasă că merge la şcoală. Poate exagerez şi eu puţin, poate că nu. Cert este că şcoala, vrând, nevrând, îţi ia ceva din bucuria copilăriei. Nu mai poţi să faci ce te taie capul, să te joci sau să uiţi de tine. Adică ceea ce am putea numi nimicurile copilăriei, cum ar fi alergatul sau stropitul, ca să dau doar două exemple, atât de importante totuşi, sunt uşor-uşor înlocuite de obligaţii. Şi iată de ce cred că Maya nu e atât de entuziasmată de noua sa postură, de elevă în clasa a întâia.”, a spus Connect-R pentru impact.ro.

 

Cu toate astea, Connect-R a declarat că o înțelege pe fiica lui, deoarece și el a fost în aceeași situație când era micuț.

 “N-aş putea spune nici eu că m-am omorât după şcoală. Poate seamănă cu mine şi pe partea asta şi atunci o înţeleg. Dar altfel, şcoala aleasă pentru Maya e formidabilă. Nu ne facem niciun fel de griji, nici măcar în contextul răspândirii coronavirusului din ultima vreme.”, a mai zis Connect-R pentru aceeași sursă.

 

Connect-R, în depresie din cauza fiicei sale

 

Connect-R și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața lui.  Artistul a mărturisit că a fost la un pas de depresie, după ce fiica lui și a Mishei a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unui vaccin.

 

”S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricirile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a spus Connect-R într-un podcast.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel