Cu ce probleme se confruntă Andreea Ibacka pe ultima sută de metri cu sarcina. Ce s-a întâmplat cu soția lui Cabral

Data publicării:
Andreea Ibaka și Cabral, foto Arhiva personală
Descriere foto: Andreea Ibaka și Cabral, foto Arhiva personală

Andreea Ibacka urmează să devină mămică din nou. Actrița le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme se confruntă pe ultima sută de metri de sarcină.

Andreea Ibacka este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Actrița urmează să nască în câteva zile. Pe parcursul sarcinii, soția lui Cabral și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate și evoluția sarcinii. Aceasta a mărturisit că respiră și se deplasează destul de greu, însă este foarte emoționată și abia așteaptă să își strângă bebelușul în brațe.

”Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a spus Andreea pe Instagram.

 

Cabral și Andreea Ibacka au zece ani de căsnicie și urmează să devină părinți pentru a doua oară. Deși lucrurile nu au mers întotdeauna bine între cei doi, au reușit într-un final să treacă peste orice obstacol.

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, spunea Andreea Ibacka la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel