Cu ce probleme s-a confruntat Misha în vacanța din Maldive. Vedeta a apărut cu fața umflată

Data publicării:
Sursa foto: Misha, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Misha, instagram

Misha și-a șocat fanii, după ce s-a fotografiat cu fața umflată, în vacanța din Maldive. 

 Misha a plecat într-o binemeritată vacanță, în Maldive. Deși ar fi trebuit să se bucure de locul de vis, vedeta s-a confruntat cu câteva probleme. Mai exact, fosta soție a lui Connect-R s-a fotografiat cu fața umflată. Aceasta a explicat pe rețelele de socializare că a făcut o alergie sau o insolație puternică de la soare și s-a trezit cu fața umflată și roșie.

Misha, cu fața umflată în vacanța din Maldive

Vedeta le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că a încercat să-și ascundă cu filtre fața „desfigurată”. 

„Postare nouă despre cum poți rămâne desfigurată de la o insolație. Nu e de râs sincer, dar câteva zile am arătat horror. 

În poza asta am încercat toate filtrele posibile ca să nu se vadă cât de umflată eram la față. Swipe să vedeți cum am arătat după o insolație/ alergie la soare.

M-am dat doar pe corp cu protecție, pe față efectiv am uitat. Așa am arătat jumătate din vacanța din Maldive. Așa că… dacă vi se pare că arăt dubios în pozele din vacanța asta, ăsta e motivul”, a scris Misha pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️MISHA⚡️ (@misha.is.me)

Connect-R, ADEVĂRUL despre relația cu Misha, mama copilului său

Connect-R și Misha au pus punct relației în urmă cu câțiva ani, însă cei doi au mai fost văzuți destul de des împreună, de atunci. Motivul e reprezentat de Maya, fiica lor, explică artistul, care dezvăluie faptul că el și fosta sa parteneră se întâlnesc destul de des pentru a face diverse activități cu cea mică. De asemenea, cântărețul spune că locul cel mai potrivit în care o poate scoate pe Maya este parcul, acesta având o însemnătate foarte mare pentru un copil.

"Ieșim cu fata în parc. Are doi părinți, mergem toți trei. Deseori, parcul de copii e una dintre cele mai mari școli ale sinelui. Dacă oprești un copil din alergat și-l întrebi ceva, e posibil să nu te bage în seamă… În parcuri nu există separatism ideologic sau rasial. Important să descoperim că ceva în noi a rămas copil întotdeauna, mă refer la acel observator din noi..", a declarat Connect-R, potrivit playtech.ro

Connect-R nu-și dorește ca fiica lui să îi semene

Chiar dacă mulți părinți își doresc cu ardoare ca cei mici să le calce pe urme și să le semene cât mai mult cu putință, Connect-R spune că, dimpotrivă, nu-și dorește ca Maya să urmeze calea tatălui său. În acest sens, artistul dă o temă de gândire tuturor părinților, pe care îi sfătuiește să se evalueze foarte bine pe ei înșiși, înainte de a-și dori acest lucru.

"Îi place să cânte, să danseze, ca orice copil. Sper să nu mi semene. E o întrebare foarte importantă pe care trebuie să și-o pună toți părinții. În felul ăsta se pot evalua și ei pe ei înșiși. Oare mi-aș dori ca copilul să-mi semene?

Trebuie să semene cu creatorul ei. Maica Sfântului Arsenie Bocca se ruga încă de când pruncul era în pântece, exact așa – Doamne, fă-l să semene cu tine, nici cu mine, nici cu tatăl lui.", a mai spus artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel