Cu ce probleme s-a confruntat Iulia Albu în copilărie. Vedeta a dezvăluit tot: "Mergeam acasă plângând!"

Data publicării:
Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa instagram

Iulia Albu a făcut dezvăluiri neștiute din perioada copilăriei.

Iulia Albu esta una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta primește adesea critici din partea oamenilor din cauza observațiilor pe care le face la adresa altor vedete din România. Cu toate astea, Iulia Albu este o figură emblematică în lumea modei, iar succesul ei este unul incontestabil.

Când vine vorba despre viața personală, Iulia Albu este extrem de discretă. Cu toate astea, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în copilărie. Deși se poate lăuda cu o carieră de succes, puțini sunt cei care știu că Iulia Albu a fost victima bullyingului, în copilărie din cauza felului în care arăta. 

"Eram foarte slabă, dar era slabă până în punctul în care părea că am o problemă. (...) Normal că mă afecta, normal că mergeam acasă plângând. Dar lucrurile astea se întâmplă și acum. Prin lucrurile astea trec foarte mulți copiii, fie că sunt puțin plinuți, fie că sunt foarte slabi, fie că poartă ochelari.", a dezvăluit Iulia Albu la Antena Stars, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

 

Designerul a mărturisit că a trecut prin clipe grele, însă a încercat să nu se lase afectată.

 

„Toţi suntem obişnuiţi cu bullyingul, eu am avut parte de bullying din copilărie, am trecut peste asta dificil, este greu pentru orice copil care trece prin această situaţie. Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă.

Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine”, a declarat Iulia Albu, pentru Observator.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel