Cu ce probleme grave de sănătate se confruntă mama lui Laurențiu Reghecampf: "Urmează un tratament de combatere..."

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

Pe lângă problemele din căsnicie, Laurențiu Reghecampf se află într-o situație delicată din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confruntă mama sa. Femeia suferă de o boală nemiloasă.

Laurențiu Reghecampf trece printr-o perioadă extrem de delicată. Pe lângă problemele din căsnicia cu Anamaria Prodan și speculațiile din presă, antrenorul este extrem de îngrijorat din cauza stării de sănătate a mamei sale. Mai exact, cea care i-a dat viață suferă de cancer. Din acest motiv, Laurențiu Reghecampf a declarat că nu-l interesează nici sportul și nici speculațiile din presă, deoarece sănătatea mamei sale este primordială.

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf  PlaySport.ro.

 

Laurențiu Reghecampf  a confirmat divorțul de Anamaria Prodan

 

Laurențiu Reghecampf a confirmat despățirea de Anamaria Prodan și a declarat  că a depus actele de divorț. Antrenorul Universității Craiova nu a vrut să comenteze informațiile apărute peste tot în presă, conform cărora Corina Caciuc ar fi însărcinată și ar aștepta o fetiță. Acesta a declarat că își dorește ca viața lui privată să fie departe de lumina reflectoarelor. 


„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.


Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.


Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.RO. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel