Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simona Gherghe: „Chinuitoare, cu dureri, fără somn”. Cine o răsfață în această perioadă

Data publicării:

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor săi că nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa. 

Simona Gherghe este aproape mereu în atenția fanilor săi, fie că ne referim la emisiunea pe care aceasta o prezintă, sau la în social media, acolo unde încearcă să fie cât mai activă în fiecare zi. Deși vedeta pare că e mereu extrem de veselă și emană o liniște aparte, după cum este normal, aceasta mai este doborâtă uneori și de anumite zile mai rele, cum a fost și de această dată. Problemele de sănătate i-au dat ceva bătăi de cap vedetei de la Antena 1, care și-a anunțat urmăritorii că a suferit niște crize serioase de stomac. Și, pentru că aceasta nu poate mânca mare lucru din cauza asta, cea care o răsfață este chiar mama sa, care i-a pregătit un preparat pe care i-l făcea adesea și în copilărie.

„Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, cu sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta! Uitasem ce buni sunt...”, le-a transmis Simona Gherghe fanilor săi.

Te-ar putea interesa și: Fiica lui Busu, vicecampioană mondială la dans. Cum arată Catinca și cât de mult îi seamănă tatălui său: „Repetă tot timpul”

Gabriela Cristea are, la rândul său, probleme de sănătate

O altă colegă de breaslă de-a Simonei Gherghe, care a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate, este și Gabriela Cristea. Ba mai mult, aceasta a fost nevoită să lipsească de la cârma noului sezon„Mireasa – Capriciile iubirii”, pe care o prezintă de ceva timp pe Antena Stars. Vedeta nu a avut însă de ales și le-a povestit fanilor că a fost nevoită să-și ia câteva zile de concediu medical.

„Dragilor, știu că mă așteptați în direct la emisiune. Din păcate, nu întotdeauna lucrurile stau așa cum ni le propunem noi. Am niște probleme de sănătate care mă țin în spital. Sunt convinsă că ne vom revedea curând, va trebui să stau, din păcate, câteva zile în concediu medial și sper să mă scuzați. Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine și -au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară. M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele sociale.

Citește și: Ioana Ginghină nu-și explică valul de ură asupra Evei Măruță: „O lume extrem de rea, invidioasă și tristă”. A trecut prin ceva similar cu fiica ei

Fiica Gabrielei Cristea a fost și ea bolnavă

Se pare că acesta este, într-adevăr, sezonul gripelor și răcelilor, întrucât nici mezina familiei Gabrielei Cristea nu a scăpat fără a ajunge la medic. 

„Gata, am ieșit cu Irisica. Am fost la medic și avem amigdalită acută și cu puțină otită. Și trebuie să trecem pe treabă, pe tratament. Ce să facem? Asta e, dar bine că am fost ca să știm.

Nu e viroză. Nu e gripă. Știam că nu e gripă. Așa e cu copiii. Noroc că au ieșit repede analizele. Și acum mergem acasă. Luăm și o jucărie că a fost cumințică și începem tratamentul. Mergem la farmacie”, spunea Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Tonciu îl desființează pe Jador, după ce a plecat cu Biblia la Survivor: „Să-și lase cariera și să se călugărească”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel