Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ionuț Cercel. Fiul lui Petrică Cercel nu mai poate să cânte

Data publicării:
Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook
Descriere foto: Petrică și Ionuț Cercel, foto Facebook

Ionuț Cercel trece prin momente cuplite, după ce tatăl său s-a stins din viață. Petrică Cercel a avut câteva probleme de sănătate grave și se pare că nici fiul său nu este prea bine.

Ionuț Cercel a fost pasionat de muzică încă de mic copil. La patru ani, acesta a învățat să cânte la instrumente, cu ajutorul tatălui său. Ulterior, artistul a început să scoată melodii pe bandă rulantă, care au ajuns întotdeauna pe primele locuri în trending.  

La un moment dat, Ionuț Cercel a început să se confrunte cu mai multe probleme de sănătate, care l-au făcut să renunțe la cântat. Artistul a consultat mai mulți medici, însă de fiecare dată a fost sfătuit să renunțe la muzică din cauza problemelor vocale pe care le avea.

La aproape patru ani de când medicii i-au interzis să cânte, Ionuț Cercel nu a putut să renunțe definitic la marea lui pasiune, muzica. Astfel că, acesta a devenit compozitor, în speranța că la un moment dat va putea să urce din nou pe scenă.

„Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. (...) Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a declarat Ionuț Cercel acum ceva timp, potrivit spynews.ro.

 

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

 

Celebrul manelist s-a stins din viață în urmă cu o zi, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Acesta era intubat într-un spital din Capitală.

Duminică, fiul artistului a anunțat că tatăl său a fost testat pozitiv cu SARS-COV-2 și că se află intubat într-un spital din București. Starea de sănătate a artistului a fost extrem de gravă, iar astăzi, Petrică Cercel s-a stins din viață. Familia artistului, dar și prietenii acestuia sunt în stare de șoc.

 

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca”, scria Ionuț Cercel pe pagina lui de Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel