Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Marei Bănică. Vedeta e DISPERATĂ: „Dorm 43 de minute pe noapte!“

Data publicării:
Sursa foto: Mara Bănică, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mara Bănică, instagram

Mara Bănică a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fiica ei, dar și când va avea loc botezul. 

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, care îi aduce multă bucurie în viața ei. Recent, Mara Bănică a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica ei, Donca Maria. Jurnalista este lângă fiica ei în permanență , care, mai nou, are colici și plânge toată noaptea. Aceasta a declarat că a reușit să îi găsească un tratament care funcționează, tocmai în Germania. 

"Tocmai ce i-am schimbat medicamentele pentru colici, căci a plâns nopți la rând! Acum s-a potolit. I-am dat niște pastile din Germania și văd că-i merge mai bine. Am avut nopți în care am dormit doar 43 de minute și are faza medie de colici", a declarat Mara Bănică pentru click.ro

Totodată, vedeta a luat în calcul și să apeleze la serviciile unei bone, însă până acum nu a găsit persoana potrivită pe mâna căreia să își lase fetița. 

"Eu stau non-stop cu fetița. Am chemat deja la interviu o bonă, româncă. Am nevoie de cineva cu program 9-18. Dar trebuie să-i placă și lui bărbată-miu. Eu, de o lună, am ieșit doar de trei ori din casă, și asta cât a fost soțul meu în țară. În rest, sunt consemnată la domiciliu", a mai spus vedeta pentru sursa citată.

 

Mara Bănică: Eram dispusă să botez copilul și fără party

Mara Bănică de pregătește de zor pentru botezul fiicei sale. Vedeta a declarat că evenimentul va avea loc la începutul lunii mai și vor fi prezenți peste 200 de invitați. 

"Nu contează! Eu mi-am programat botezul de dinainte de a ne da ei voie fără măști. Eram dispusă să botez copilul și fără party. La acest moment, avem deja 200 de invitați pe listă, am găsit sală, tot. Va fi la începutul lunii mai botezul. Am de ales între cinci variante de meniuri, decorațiunile au fost deja stabilite. Slujba de creștinare va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou și va fi oficiată de părintele Cărămizaru, același preot care ne-a și cununat. Nu am luat încă o decizie în privința nașilor, dar avem nașii care ne-au cununat. Duminică, merg să mi se facă molifta, au trecut 40 de zile de la naștere!", a declarat Mara Bănică. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel