Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Șișcanu. Vedeta are dureri insuportabile: ''Nu mă simt prea bine”

Data publicării:
Cristina Șișcanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu, sursa foto Instagram

Cristina Șișcanu le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă. Vedeta a precizat că are dureri crunte.

Cristina Șicanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.  Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că problemele de sănătate nu îi dau pace deloc. Mai exact, soția lui Mădălin Ionescu are dureri îngrozitoare de spate și abia se mai poate mișca. D

''Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză de spate, am început să am probleme cu spatele, așa în zona asta lombară pe partea stângă și efectiv nu am putut să ma ridic din pat. De aceea, nici nu am fost ieri activă pe Instagram'', a mărturisit Cristina Șișcanu pe pagina sa personală de socializare.

 

Cristina Șișcanu, adevărul despre presupusul divorț de Mădălin Ionescu

 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost aspru criticată, oamenii au realizat cât de mult se iubesc cei doi și ce familie frumoasă au împreună.În spațiul public au apărut din ce în ce mai multe zvonuri în ultima perioadă cum că cei doi ar divorța. Sătulă să răspundă întrebărilor pe acest subiect, Cristina Șișcanu a dezvăluit care este adevărul și ce se întâmplă de fapt în căsnicia ei. 


”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…”, a povestit Cristina Șișcanu pe Instagram. 


Cei doi au împlinit deja 10 ani de la cununia religioasă și potrivit declarațiilor nu s-au gândit niciodată la divorț. Cristina Șișcanu spune că nu o deranjează atât de mult speculațiile apărute în presă, ci faptul că primește multe întrebări din partea oamenilor și se simte nevoită să dea explicații. 


”Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc”, a adăugat Cristina Șișcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel