Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Drăgușanu. Vedeta va ajunge pe masa de operație

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu va ajunge pe masa de operație din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă.

Recent, Bianca Drăgușanu a îngrijorat pe toată lumea, după ce a apărut la un eveniment monden cu ochiul roși și puțin vânăt. Fanii blondinei și-au pus tot felul de întrebări, motiv pentru care blondina a decis să le spună tuturor că se confruntă cu o problemă de sănătate și ca ajunge pe masa de oprație.

În urma unor investigații medicale, medicii i-au transmis blondinei care are o tensiune care oscilează și singura sluție este operația. Momentan, Bianca Drăgușanu amână intervenția chirurgicală.

“Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit click.ro.

Totodată, blondina  a precizat că toate experiențele din trecut sunt afectele problemelor cu care se confruntă acum.

“Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

Bianca Drăgușanu a ajuns la spital după ce a leșinat în baie

 

Bianca Drăgușanu a declarat că a ajuns la spital după ce a leșinat în baie. Vedeta a avut noroc cu mama ei, care se afla în preajmă și care i-a sărit imediat în ajutor.

”Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie.

Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro

 

De asemenea, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că nu este vorba de ceva grav, ci doar o cădere de calciu.

”Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă.

După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii(...) Iau vitamina C și magneziu și trebuie să-mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control.”, a adăugat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel