Ruby, probleme grave după prima operaţie de mărire a bustului: „Aveam crăpătură. Nici eu nu mă puteam uita”

Data publicării:
Sursa foto: Ruby, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ruby, instagram

Ruby a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat, după prima operație de mărire a bustului. 

Ruby este una dintre cele mai excentrice vedete de la noi din țară. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Aceasta a recunoscut de-a lungul timpului, că a avut câtev complexe în legătură cu felul în care arată, motiv pentru care a apelat la mai multe intervenții estetice. 

Ruby, probleme grave după prima operaţie de mărire a bustului

La vârsta majoratului, Ruby a trecut printr-o intervenţie de micșorare a sânilor, iar câțiva ani mai târziu a decis să-și pună silicoane mai mari. Atunci, artista nu a respectat indicațiile medicilor și s-a confruntat cu o situație extrem de complicată. Mai exact, unul dintre implanturi s-a deplasat, iar rezultatul final nu a fost cel aşteptat.

„Am făcut o greșeală. Am vrut să-mi fac sânii mai mici. După aia mi-am făcut sânii mari la loc câțiva ani mai târziu. M-am dus la concerte, mi-a rămas implantul undeva aici, s-a întors cumva. A fost ceva horror. Am păcălit poporul cu televizorul! Încercam să par ok. A fost un complex mare al meu. Nici eu nu mă puteam uita.

Nu m-am dus nici măcar la medic după ce mi s-a desfăcut operația. Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă. Nici nu cred că mai aveam atunci cum să mă operez imediat. Șapte ani mai târziu am avut încredere într-o doamnă doctor și în mine să mai fac pasul ăsta încă o dată”, a povestit solista în podcastul „Te ascult”.

Ce spune Ruby despre alegerile vestimentare făcute

Chiar dacă alege să se îmbrace îndrăzneț și, uneori, poate prea sexy, artista spune că își păstrează în continuare anumite limite pe care oamenii nu își permit să le treacă. Așadar, respectul celorlalți față de artistă exist în continuare, în ciuda aparențelor de pe rețelele de socializare.

"Sunt de părere că ceea ce semeni, aia culegi. Eu, cu toate că afișez o imagine sexy și îmi place să mă port așa, am și vreo 3-4 ziduri invizibile în fața mea care arată respectul pe care-l cer și cu care vin la pachet, pentru că sunt foarte respectuoasă cu toată lumea și foarte drăguță.

Oamenii mă tratează la fel. Nu a fost nimeni niciodată indecent, indiscret. Nu și-a încercat-o nimeni, în vreun fel, cu mine, pentru că atitudinea mea nu permite așa ceva. Nu las loc de interpretări și de astfel de lucruri. Dacă cineva își permite, să fie sigur că și-o ia!", a declarat Ruby, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Ruby a dezvăluit care a fost meseria ei, înainte să devină celebră: „Nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă”

„Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Mă duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva.

Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fără ea”, a declarat Ruby la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel