Cu ce problemă se confruntă Mara Bănică în sarcină. Vedeta s-a confesat fanilor: „Nu mă așteptam să pățesc asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Mara Banica, foto Facebook
Descriere foto: Mara Banica, foto Facebook

Mara Bănică a povestit cu ce problemă se confruntă în această perioadă. Vedeta urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Mara Bănică este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară. Cu toate astea, vedeta se confruntă cu câteva probleme, ăe care nu crede vreodată că o să le întâmpine. Mai exact, Mara Bănică trece printr-o depresie pre-natală. Aceasta a mărturisit că stă numai în casă și nu-i vine să mai iasă afară. Deși încearcă să se odihnească, Mara Bănică a declarat că nu poate, iar pandemia de coronavirus a dat-o și mai mult peste cap.

 „Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane!

Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

 

Mara Bănică va avea fetită

 

Mara Bănică s-a văzut mereu mămică de băiețel. Chiar fiul ei mai mare, Dima și-a dorit mult un frățior. Inițial, vedeta a crezut că va deveni mamă de gemeni, dar doctorul a anunțat-o că va deveni mămică de fetiță, iar bucuria a fost imensă pentru toată lumea.  Jurnalista i-a zis fiului ei că suriora lui este cel mai mare cadou pe care i l-ar fi putut face în viață. 


„Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Inițial am avut doi saci gestaționali, știam că am gemeni. La vreo două săptămâni sau trei, medicul ne-a spus că unul dintre saci este gol, fără embrion. Abia ce ne obișnuisem cu ideea de doi! Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche. Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă.


Dima ne-a rugat mulți ani să-i facem un frățior. Când i-am spus, a fost așa de emoționat! Se bucură, vorbește cu ea în burtică, e absolut fascinat și zilnic mă întreabă câte zile mai sunt. I-am spus că sora lui este cel mai frumos cadou pe care puteam să i-l fac vreodată pe lumea asta. N-a înțeles el exact ce am vrut să spun, dar știu sigur că peste ani își va da seama”, a adăugat vedeta pentru cancan.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel