Cu ce politician s-a iubit Anamaria Prodan. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa instagram

În trecut, Anamaria Prodan a format un cuplu cu un cunoscut politician. Acum, bărbatul a făcut dezvăluiri inedite despre momentele petrecute alături de impresară.

În urmă cu câțiva ani, Anamaria Prodan și politicianul Codrin Ștefănescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizuol românesc. În acea perioadă,  impresara devenise primul jurnalist de sex feminin care se implica în subiecte sportive, lucru care l-a impresionat pe politician. Cu toate astea, iubirea dintre cei doi a durat un singur an, după care, au mers pe drumuri separate.

Recent, Codrin Ștefănescu a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan. Acesta a dezvăluit care a fost motivul pentru care și-au spus Adio.

„Am fost împreună cu Anamaria prin 90 când eram puști, din 95 până în 96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie.', a spus el la Kanal D.

Codrin Ștefănescu a ținut să sublinieze că totul s-a întâmplat înainte ca impresara să își cunoască actualul soț, pe Laurențiu Reghecampf.

„Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită.', a adăugat acesta.

 

Politicianul a mai povestit că s-a înțeles foarte bine cu mama Anamariei Prodan, ba chiar a fost prezent la ultima zi de naștere a Ionelei Prodan.

„Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani» știind că cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj, îi ziceam, «Hai, mai, Ionele că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea și Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mulți timp în urmă', a spus el.

 

Ce spune Anamaria Prodan despre politician

 

Anamaria Prodan a declarat că ea și Codrin Ștefănescu au rămas buni prieteni.

 

„Codrin Ștefănescu? Noi am rămas cei mai buni prieteni!', a spus ea în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel