Cu ce este diferit Kingdom of Judas față de restul filmelor românești. George Damare: „Nu toate producțiile fac asta” / video

Data publicării:
George Damare/ captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: George Damare/ captură video Youtube Spectacola

Avem informații din culisele filmului Kingdom of Judas, pe care îl puteți urmări curând în cinematografe.

George Damare, actor în filmul Kingdom of Judas, care va debuta în cinematografe pe 12 aprilie, a fost prezent în platoul Spectacola, nu singur, ci alături de Sabina Lisievici, cea care a dat viață acestei producții, dar și de Sophie Varzaru, la rândul său actriță în film. Astfel, am aflat informații inedite nu doar despre personajele din povestea pe care o veți putea urmări curând, dar și din culisele primei producții românești realizate cu un scenariu 100% în limba engleză.

„Personajul meu este unul foarte alunecos, nu știi de unde să-l iei, unde să-l pui, este și în stânga, în dreapta, și în centru, oricum l-ai arunca, el pică în picioare și se interconectează cu toate personajele poveștii și le leagă fără să-ți dai seama. Mi-a plăcut mult libertatea de exprimare primită de la Sabina și de la echipă. Cred că asta a îmbogățit foarte mult proiectul, faptul că toți am putut să ne canalizăm ideile și să vedem ce e bun sau nu. Să facem, astfel, un proiect foarte fain.”, a declarat George Damare, în platoul Spectacola. 

Citește și: Oana Cârmaciu, despre secvență din filmul „Kingdom of Judas” care i-a rămas întipărită în minte: „N-aș știi să spun de ce”

George Damare: Nu toate producțiile fac asta

Mai mult, George Damare, cunoscut și din alte producții precum ar fi Clanul, de pe Pro TV, sau Teambulding spune că cel mai mult i-a plăcut faptul că filmul Sabinei Lisievici le-a dat tuturor actorilor libertatea de exprimare, lucru care nu se întâmplă atât de des în acest domeniu.

„Faptul că deși este o producție independentă, mi s-a părut că nu a fost niciodată o presiune de timp. Am putut să facem mereu câte duble am vrut, să ne aducem spiritul nostru de creație, nu toate producțiile fac asta. Din spatele culiselor sunt atât de multe amintiri faine, de la schimbări de anotimp, locații, glumele dintre duble, descopeream locațiile ca un puzzle. Scenele cu motocicleta sunt foarte faine, mă bucur mult că am făcut asta.”, a continuat actorul.

VEZI și: Sacrificiile din spatele filmului Kingdom of Judas. Sabina Lisievici: „Am avut foarte multe opreliști, extrem de multe nu-uri”

Actorii nu au văzut până acum pasaje din film

Nu doar publicul stă cu sufletul la gură până la apariția filmului în cinematografe, ci și actorii, care nu au văzut până acum proiectul pentru care au lucrat timp de luni bune.

„Ei trăiesc un mister toți. Eu și Daria Ghițu l-am văzut. Ce pot să le zic este că au jucat excepțional, s-au ales niște duble incredibile, avem niște cadre foarte tari, nu arată ca un film românesc. Nu pot să fiu mai mândră de oamenii ăștia, de fiacre în parte. Condițiile de muncă nu au fost așa simple, s-a muncit intens, fiecare trebuia să vină cu treaba lor făcută de acasă. Eu am avut cu ce material să lucrez, sunt niște actori foarte buni, pe care eu îi recomand celorlalți producători să-i folosească.”, a completat și Sabina Lisievici.

Te-ar putea interesa și: Daria Ghițu, detalii inedite din culisele filmului „Kingdom of Judas”. Câte ore au stat actorii pe platourile de filmare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel