Cu ce boală a fost diagnosticată soția lui Will Smith: „Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine”

Data publicării:
Jada Pinkett-Smith , sursa instagram
Descriere foto: Jada Pinkett-Smith , sursa instagram

Jada Pinkett-Smith, soția lui Will Smith suferă de o afecțiune gravă.

Jada Pinkett-Smith, în vârstă de 50 de ani a șocat pe toată lumea după ce a apărut pe rețelele de socializare  complet cheală. Actrița a mărturisit că suferă de o boală autoimună numită alopecie,  care se manifestă prin pierderea podoabei capilare. Vedeta se luptă de doi ani cu afecțiunea care i-a schimbat viața complet.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică.

Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, a declarat Jada Pinkett Smith.

Relația dintre Will Smith și soția sa

Will Smith și Jada Pinkett au trecut prin momente grele în trecut, după 23 de ani de relație, după ce s-a speculat că soția lui Will Smith ar fi avut o relație cu rapperul August Alsina. Deși au negat că ar fi fost ceva între ei, ulterior Jada Pinkett a recunoscut că a avut o aventură cu acesta.

„Pe măsură ce timpul trecea, am intrat într-un alt fel de încurcătură cu August. Și aș vrea să clarific un lucru, acela potrivit căruia tu mi-ai dat permisiunea… singura persoană care poate acorda acea permisiune sunt eu (…) Da, a fost cu siguranță o relație. Sufeream mult, eram distrusă. Cu timpul, în acea relație, am realizat că nu poți găsit fericirea în afara propriei persoane”, a confirmat Jada Pinkett, relatează playtech.ro

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena galei Oscar din cauza unei glume

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel