Cu ce bani a rămas Mihai Trăistariu din afacerea cu apartamente, după pagubele produse de turiști: ”Anul ăsta mi-au rupt trei canapele”

Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook
Descriere foto: Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook

Mihai Trăistariu a dezvăluit cu ce bani a rămas din afacerea cu apartamente, după pagubele produse de turiști. 

Mihai Trăistariu este cunoscut pentru sutele de melodii cu care și-a încîntat fanii ani la rând. Cu toate astea, în ultimii ani, în urma pandemiei și a problemelor financiare, artistul a decis să își mai deschidă câteva afaceri, astfel că s-a reinventat și intrat în turism. Mai exact, Mihai Trăistariu și-a cumpărat șapte apartamente, pe care a început să le închirieze la malul mării.

Cu ce bani a rămas Mihai Trăistariu din afacerea cu apartamente, după pagubele produse de turiști

În cadrul unui interviu recent, Mihai Trăistariu a mărturisit că anul acesta a fost unul productiv pentru el. Artistul a precizat că a avut toată vara apartamentele ocupate de turiști. 

”A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios. L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai. Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate”, a spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.ro.

Deși prețurile au explodat în urma pandemiei, Mihai Trăistariu recunoaște că el a rămas la același prețuri și rămâne cu aceeași bani anual. 

”Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai zis el.

Mihai Trăistariu: „Probabil le e frică să nu le cer bani”

”Anul ăsta mi-au rupt trei canapele într-o singură vară după ce trei veri n-am avut nicio treabă. Nu știu cum, sar copiii pe canapea, ei cred că sunt la jocuri din alea pe trambulină, au sărit pe ele și s-au rupt. Una am cumpărat-o, că nu a mai mers reperată, partea aiurea este că sunt și puțin serioși, unii chiar nesimțiți și nici nu anunță și trebuie să îmi zică următorii turiști că este canapeaua ruptă. Aici e cel mai neplăcut. Probabil le e frică să nu le cer bani, dar nu am cerut nimănui bani vreodată. Nu mă refer că se mai sparge o farfurie, un pahar, că alea se întâmplă, dar pe o canapea am dat 2300 de lei, o sumă destul de mare.

Cel mai mult m-a deranjat anul acesta o turistă care mi-a zis să-i duc factura în cameră, ea era la plajă de la 8 dimineața, iar când m-am dus am găsit aerul condiționat pornit. Am întrebat-o la cât vine în cameră și a zis că la 8 seara, pai și cum să stea aerul condiționat pornit 12 ore? Asta e cam 100 de lei pe zi, iar dacă ea stătea 10 zile, păi 1000 de lei s-au dus, ce-am rezolvat. Ei nu înțeleg că în cinci minute s-a răcit în cameră, aerul e foarte puternic. Asta m-a deranjat și am avut o discuție atunci că a fost neplăcut”, mai spune Mihai Trăistariu.

Pe lângă afacerile cu apartamentele, Mihai Trăistariu continuă să meargă la evenimente și spectacole. 

”Concerte am avut în fiecare seară, am la resorturi, terase, teatre de vară, restaurante, hoteluri, am câte 3-4 pe seară. Sunt foarte obosit, când câte 30-45 de minute de colo, colo. În weekend plec prin țară, dar în timpul săptămânii am aici în Constanța, deci vara e la mine epuizantă, dar fac și bani”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru Spynews.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 aug 2023, 11:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience