„Cu asta mă îngrop.” Cristian Țânțăreanu și-a cumpărat mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum

Data publicării:
Cristian Țânțăreanu, captura foto Youtube/ sursa Kanal D
Descriere foto: Cristian Țânțăreanu, captura foto Youtube/ sursa Kanal D

Cristian Țânțăreanu a recunoscut că și-a cumpărat mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum.

Cristian Țânțăreanu  este una dintre cele mai energice apariții din showbizul românesc. Omul de afaceri știe cum să se distreze, indiferent de vârstă, dar și de context.  Cu toate astea, Cristian Țănțăreanu se gândește la momentul în care va părăsi această lume. 

Cristian Țânțăreanu  și-a cumpărat mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum

Omul de afaceri a recunoscut că și-a cumpărat mașina cu care vrea să fie condus pe ultimul drum. Cristian Țânțăreanu a declarat că soția sa are trei mașini, dar el rămâne la una singură.

„Trei mașini sunt ale soției, a mea e mașina asta de 25 de ani, căci mai e un pic și e de colecție. Eu cu mașina asta mă îngrop, mă duce pe ultimul drum. Mașina asta are o poveste caraghioasă, era cap de serie făcută în America, iar în primii 20-30 de mii de kilometri a căzut motorul, cutia de viteze, caseta de direcție și nu mai știu ce chestie”, a povestit afaceristul la Antena Stars.

Cristian Țănțăreanu a mărturisit câteva lucruri despre această mașină pe care a cumpărat-o în urmă cu foarte mulți ani. 

„Eu ieșisem din garanție și m-am dus să văd dacă o să am cum să plătesc motorul. M-am întrebat cât costă și mi-au spus că e din partea firmei și au schimbat tot. Eu de atunci nu-i mai fac nimic, îi pun doar benzina și merge foarte bine”, a mai adăugat el.

Ce a spus Cristian Țănțăreanu despre această mașină

„Mașina asta are aproape un an de când nu am mai urcat în ea. Eu merg cu ea la Znagov de câteva ori, ca să îi mai încarc bateria și am fost cu ea de trei ori la mare în 20 de ani”, a mărturisit afaceristul.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu  a fost invitat în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță” de pe Youtube, ce a fost filmată chiar pe proprietatea cu vedere la lac de 3 hectare pe care omul de afaceri o deține. Ajuns la vârsta de 78 de ani, acesta spune că are o viață foarte liniștită de pensionar și se bucură de toată liniștea și frumusețile naturale de care este înconjurat. De asemenea, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit și care este suma de bani pe care o primește lunar de la stat, în calitate de pensionar, dar a mai vorbit și despre economiile pe care le ține ascunse.

”Am vreo 10 butoaie cu euro îngropate, ar fi greu să o iau de la început. Pensia mea este de 2.500 de lei. Mă descurc foarte bine, sunt chibzuit. Eu mi-am pus minimul pe economie, îți puneai 1000 de dolari, plăteai foarte multe taxe, așa mi-am pus câteva sute de lei și a fost foarte bine. Averea se poate pierde cât clipești, o clipă de neatenție și ești mort. Am înțeles că se măresc pensiile, aștept. Eu sunt mulțumit că fac ce vreau, mereu am făcut ce-am vrut.”, a spus Cristian Țânțăreanu în cadrul podcastului.

Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul după ce a aflat că are cancer

Afacerisul a avut parte de un șoc în momentul în care a aflat că are cancer. De frică să nu pățească ceva, Cristian Țânțăreanu a decis să își facă testamentul. Invitat recent în cadrul unei emisiuni TV, celebrul milionar a făcut dezvăluiri inedite despre averea sa, dar mai ales, despre cei care vor moșteni cele aproape 30 de milioane de euro.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia.

Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel