Ce afacere are Petrică Mâțu Stoian. Artistul a dezvăluit totul

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Petrică Mâțu Stoian a dezvăluit cu ce afacere se ocupă pentru a avea un venit în plus.

Petrică Mâțu Stoian este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. De-a lungul timpului, artistul a încântat milioane de românii cu vocea sa, iar melodiile interpretate de către acesta au ajuns întotdeauna la sufletele românilor de pretutindeni. Pe lângă muzică, cântărețul și-a mai descoperit încă o pasiune care îi aduce un venit suplimentar.

„Toată viaţa, muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe. Vreau să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus. Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a povestit Petrică Mâțu Stoian, scrie Impact.ro.

 

Ei bine, artistul este pasionat și de agricultură, motiv pentru care a decis să cultive căpșuni  în satul său natal Isverna, din județul Mehedinți. Petrică Mâțu Stoian a declarat că nu le stropește cu soluții, deoarece vrea ca totul să fie bio.

 

 ”La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie. Părinţii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. – de afacere) se ocupă o nepoată. I-am spus la un moment dat «hai să punem căpşuni» şi aşa a rămas. La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc în mai, se fac mult mai târziu”, a declarat artistul pentru sursa citată.

 

Petrică Mâțu Stoian a fost arestat!

 

Petrică Mâțu Stoian și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai dificilă perioadă din viața sa. Mai exact, artistul a fost arestat în timp ce se afla în armată, din cauza faptului a întârziat din permisie șapte ore. Într-un interviu, interpretul de muzică populară a povestit tot ce s-a întâmplat.

 

“Mi-a dat permisie 10 zile și eu am plecat la țară și era un singur autobuz care pleca dimineața. Am pierdut autobuzul. Am întârziat din permisie 7 ore, dacă întârziai 4 ore trebuia să anunți, dar nu aveam de unde. În cele din urmă am anunțat, dar persoana căreia i-am spus a uitat să spună, nu știu ce s-a mai întâmplat, ideea este că am întârziat.

Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia. Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastră, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masă, care se rabata. Dormeam pe un fel de țambal și cu ranița sub cap. Venea câte un ofițer și îți mânca zilele. Ne scotea pe limbă de foc, așa se numea, era un fel de jumătate de stradă, care avea pietriș ca pe calea ferată și ne punea în pas de defilare, culcat”, a povestit Petrică Mâțu Stoian, scrie Ciao.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel