Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, victima depresiei după ce a devenit mamă: „S-a manifestat prin repulsia mea față de oricine în afară de copil”

Sursa foto: Cristina Stroe, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Stroe, instagram

Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, a recunoscut că s-a confruntat cu depresia.

Cristina Stroe și Damian Drăghici trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Din iubirea lor a rezultat și un băiețel minunat. Deși se mândrește cu familia pe care o are, Cristina a recunoscut că s-a confruntat cu depresia, după ce a născut. Totodată, artista a mărturisit că a avut o sarcină dificilă și a născut prematur.

Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici, victima depresiei după ce a devenit mamă

„Am avut o sarcină căreia niciun doctor nu-i dădea vreo șansă. Săptămânal, timp de 8 luni, eram la medic să verificăm dacă totul este în regulă. Am fost tot timpul sub tratament hormonal ca să pot menține sarcina, iar acest tratament mă făcuse aproape legumă. Dormeam câte 16-18 h pe zi și nu mai știam pe ce planetă sunt. Eram atât de convinsă că Dumnezeu dorește că acest copil să vină în viețile noastre încât, de fiecare dată când dădeam peste un doctor care-mi spunea că nu e ceva ok, îl schimbam. Așadar, am avut o sarcina plină de provocări.”, a povestit Cristina Stroe, pentru unica.ro

Cristina Stroe: „Am născut prematur și am stat cu copilul în spital, la incubator circa 10 zile”

Cristina Stroe a mărturisit că Damian Drăghici i-a fost alături necondiționat și el a fost cel care a ajutat-o să treacă peste această perioadă delicată.

„De ce vă povestesc toate acestea? Pentru că are legătură cu depresia mea postnatală. Am născut prematur și am stat cu copilul în spital, la incubator circa 10 zile. Depresia mea nu s-a manifestat cu respingerea copilului sau cu vreo problema de-a mea cu mine. Ea s-a manifestat prin repulsia mea față de oricine în afară de copil. Nu mai suportam pe nimeni și nu-mi mai doream nimic altceva în afară de a sta cu copilul meu și de a-l îngriji. Devenisem obsedată să îl alaptez și să mă asigur că totul e bine pentru că trecusem, pe tot parcursul sarcinii, prin toate stările de panică și frică pe care le poate cunoaște un om. Bineînțeles că am apelat la un psiholog, dar dacă nu aș fi avut sprijinul lui Damian din toate punctele de vedere, nu mi-aș fi revenit ușor. Voi vorbi întotdeauna deschis despre acest subiect, pentru că femeile au nevoie să știe că este în regulă să nu te simți ok. Este firesc să fii sensibilă și să nu mai știi de tine. Nu există o mamă perfectă care să le facă pe toate ca în filme și reviste. Fiecare experiență este diferită și cu credință și acceptare, la final poate fi frumoasă”, a povestit iubita lui Damian Drăghici.

Cristina Stroe a declarat că nu se ghidează întotdeauna după cărțile de parenting, însă este de părere că trebuie să fim informați atunci când devenim părinți.

„În primul rând, nu sunt și nu aspir să fiu o mamă perfectă. Încep așa, că sa ne relaxăm (râde). Ne creștem copilul încercând să fim conștienți de ceea ce nu vrem să dăm mai departe. Trăim niște vremuri în care avem acces la atâta informație iar lucrul acesta poate fi și bun și rău. Este important să ne informăm pentru că asta înseamnă să învățăm și să evoluăm, dar este important să ne uităm și la noi și să ne analizăm viețile. Cum sunt ca om? Ce exemplu vreau să dau? Cred că momentul în care devii părinte este unul foarte bun pentru a privi cu sinceritate în oglindă, înainte să citim toate cărțile despre parenting”, a mai spus artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 12 iun 2023, 20:33 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience