Cristina Spătar și iubitul tinerel se vor căsători? Ce anunț a făcut vedeta

Data publicării:
Cristina Spătar, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa foto Instagram

Cristina Spătar este fericită până peste cap alături de iubitul ei, un bărbat mai tânăr decât ea cu 21 de ani.

Frumoasa Cristina Spătar este pregătită să facă marele pas alături de bărbatul cu care se iubește de cinci ani? După divorț, vedeta și-a găsit alinarea în brațele unui tânăr fermecător, iar acum este mai fericită ca niciodată. 

Are de gând Cristina Spătar să se mărite din nou?


Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a povestit despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăiește de 5 ani de zile. 


„Ne-am cunoscut la sala de sport pe care o avea el. M-am dus să îi fac reclamă, am devenit prieteni, confidenți și apoi am făcut o relație. Avem aproape cinci ani”, a declarat Cristina Spătar pentru Antena Stars.


Din cauza divorțului care a afectat-o foarte tare, Cristina nu vrea să mai audă de căsătorie. Iubitul cu 21 de ani mai tânăr este gata să accepte orice își dorește frumoasa vedetă. 


„Eu nu sunt de acord cu căsătoria, el mai zice uneori că ar trebui să facem pasul ăsta, dar eu știu cum e și nu mai vreau. Am înțeles că peste ani totul înseamnă să împarți niște bunuri și să se ducă toată munca ta de o viață. El mai zice că facem un contract prenupțial și gata”, a spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel