Cristina Spătar, în doliu. Tatăl artistei s-a stins din viață: "Drum lin către îngeri" / FOTO

Data publicării:
Cristina Spătar, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa instagram

Cristina Spătar este îngenunchiată de durere, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Bărbatul suferea de o boală nemiloasă.

Cristina Spătar trece prin momente cumplite, după ce tatăl ei a decedat. Bărbatul  a fost diagnosticat anul trecut cu cancer la gât. A urmat tratamente de specialitate, însă într-un final a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Anunțul trist a fost făcut chiar de Cristina Spătar pe conturile de socializare, unde a postat o imagine lângă sicriul părintelui său.

”Drum lin spre îngeri, tată… Acolo o vei reîntâlni pe ea…”, a scris Cristina Spătar  în descrierea fotografiei, făcând referire la mama sa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SPATAR (@cristina.spatar)

Cristina Spătar și-a pierdut mama când avea doar 25 de ani

 

Pe când artista avea 25 de ani, mama acesteia s-a stins din viață din cauza aceleiași boli crunte necruțătoare. Femeia a fost diagnosticată cu cancer la colon. Inițial, mama ei a mințit-o pe artistă în legătură cu boala sa, deoarece nu voia să o facă să sufere. Ulterior, Cristina Spătar, în vârstă de 25 de ani la vremea respectivă, a aflat ce se întâmplă cu cea mai dragă persoană din viața ei. Aceasta  și-a dus imediat mama în Capitală ca să o operez, însă după trei ani, femeia și-a dat ultima suflare.

”Mama si matusa m-au mintit si apoi mi-au spus ca este bolnava. In final au recunoscut, am ajuns la Bucuresti de la Onesti. Dupa ce s-a operat a urmat calvarul. A trait trei ani, am fost alaturi de ea. Avea dureri groaznice, nu o sa depasesc niciodata acest lucru. A fost o perioada foarte grea, divortul nu m-a marcat asa mult cum m-a marcat moartea mamei.

Mama era blanda, nu ridica tonul, era foarte blanda si incerca sa rezolve totul cu mult calm. Le-am spus copiilor ca bunica lor este in Cer si ne vede mereu. Aida in seamana mult cu ea. De la ea cred ca este trimisa. Cand o visez ea ma avertizeaza ca urmeaza sa se intample ceva”, a spus Cristina Spatar într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel