Cristina Spătar, distrusă de durere după moartea tatălui: „Acum chiar sunt singură, nu am pe nimeni”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Spătar, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa instagram

Cristina Spătar a trecut prin clipe grele în urmă cu o lună. Tatăl vedetei s-a stins din viață din cauza cancerului.

Cristina Spătar traversează o perioadă dificilă din viața ei. Artista și-a pierdut tatăl în urmă cu o lună și este devastată de durere. Vedeta spune că acum se simte mai singură ca niciodată. În afară de copii, Cristina nu mai are pe nimeni. 


„Acum chiar sunt singură, în afară de copii, nu am pe nimeni. E greu (...) Trebuie să merg mai departe, am copii, am responsabilități mai mari decât mi-am fi imaginat vreodată și trebuie să fac totul să merg mai departe. (...) În ultima perioadă nu mai putea să vorbească deloc, cancerul lui a fost ganglionar, a fost la gât, când am fost să-i iau lucrurile am găsit fotografiile noastre, ale mamei, ale surorii. E un moment foarte delicat, o lovitură din aceasta te dărâmă”, a spus Cristina Spătar la Antena Stars.


Tatăl Cristinei Spătar era diagnosticat cu cancer, iar în ultima perioadă se simțea din ce în ce mai rău. 


”Tot timpul cât am stat la priveghi mă uitam în sicriul acela și îl ține impecabil și arăta de ziceai că doarme, mă gândeam că doamne, ăsta e cursul nostru. E foarte important ce facem aici pe pământ, eu chiar am făcut numai bine aici în viața mea și mă gândesc probabil la sfârșit când e să plecăm cineva va aprecia că am fost un om bun și cinstit”, a mai spus ea.


Tatăl vedetei și-ar fi dorit tare mult ca ea să se împace cu fostul soț sau măcar să rămână în relații bune de dragul copiilor. 


”Mă întreba mereu dacă mi-e bine și dacă m-am împăcat cu fostul soț, i-am zis că așa ceva nu se va întâmpla niciodată, își dorea să comunicăm pentru copii, dar din păcate nu se poate, așa este”, a mai spus Cristina Spătar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel