Cristina Spătar, săgeți usturătoare la actuala iubită a fostului soț. Ce acuzații îi aduce vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Spătar, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Spătar, sursa instagram

Cristina Spătar a lansat un atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț. Vedeta a rupt orice legătură cu bărbatul.

Cristina Spătar a divorțat de Alin Ionescu, după opt ani de relație, împreună cu care are doi copii. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu șase ani. Deși îi leagă în continuare cei doi copii, Cristina Spătar și Alin Ionescu nu își mai vorbesc deloc. Omult de afaceri s-a recăsătorit și are un copil cu actuala soție.

Recent, vedeta a lansat un atac dur la adresa actualei iubite a fostului soț. Cristina Spătar o acuză pe aceasta că vorbește urât la adresa ei și nu poate să mai accepte acest lucru.

„Nu a dat dovadă de fair-play, vorbește urât la adresa mea, și-a clădit o imagine pe spatele numelui meu și face asta în continuare. Poți să citești că nu mai pot să mai mănânc”, a fost răspunsul oferit de Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni.

Cristina Spătar: Nu mai vorbesc cu fostul soț

Cristina Spătar a declarat că se află în proces cu fostul soț din cauza pensiei alimentare, dar cu toate astea nu își mai vorbesc deloc. 

„ Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta.Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile”, spunea Cristina Spătar.

Drama prin care trece Cristina Spătar

Cristina Spătar a povestit că fostul soț nu a vrut să mai plătească pensie alimentară, motiv pentru care a fost nevoită să își vândă bijuteriile.

”Mi se pare o idee bună să investești în bijuterii. M-au ajutat mult în pandemie când le-am vândut. M-au ajutat să depășesc această perioadă delicată. Divorțul a fost pe loc, la notar. Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată.Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile. Copiii au rămas la tatăl lor. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui”, a povestit Cristina Spătar, la Pro TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel