Cristina Șișcanu, ținta criticilor, după ce s-a afișat cu sânii la vedere: ''Te credeam femeie serioasă''

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram

Cristina Șișcanu a fost, din nou, ținta criticilor, pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu a răbufnit, din nou, pe rețelele de socializare, după ce fanii au criticat-o pentru obiectul vestimentar pe care aceasta a ales să îl îmbrace. Vedeta a apărut pe Instagram îmbrăcată într-un compleu format din bluză și pantalon, iar ceea ce a stârnit reacții negative este piesa din partea de sus. Bluza aleasă de soția lui Mădălin Ionescu era una extrem de sexi, pe care aceasta o purta fără sutien, lucru ce îi lăsa la vedere sânii, în partea de jos. La spate, aceasta era prinsă cu niște șireturi, lăsându-i și aici o parte generoasă de piele goală.

Dacă aceasta se aștepta să primească aprecierea fanilor, în legătură cu silueta ei pentru care face eforturi considerabile, Cristina Șișcanu a reușit, în schimb, să atragă doar critici. Urmăritorii au acuzat-o de faptul că o femeie serioasă, ca ea, nu ar trebui să apară îmbrăcată în acest fel în spațiul public.

''Iar s-au încins spiritele din cauza unui story nevinovat, am și eu un costum și o bluză care acoperă sânii în parte de sus, iar partea de jos îi lasă la vedere, dar nu se văd. Este ca și cum ai un decolteu, ce mare lucru? Suntem în 2022, de ce nu suntem relaxați, ce mare lucru? Ce s-a întâmplat? Că nu înțeleg'.

'A explodat imboxul Vai, te credeam femeie serioasă''. Așa și? Cu ce mi-a luat mie din seriozitatea faptul că am purtat într-un story un costum cu acel decolteu? Mare lucru. Ce relevanță? Seriozitatea se vede în ceea ce faci, în felul în care îți trăiești viața, cum relaționezi cu cei din jur, când ai grijă de anumite persoane care au nevoie de tine. Cât de serios ești în lucrurile esențiale pe care le faci. Relaxați-vă!'', a declarat Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când vedeta este ținta criticilor

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Recent, vedeta a răbufnit din nou, după ce a fost enervată la culme de o internaută. Totul a pornit după ce Cristina Șișcanu le-a mărturisit fanilor că are cel mai bun soț din lumea și că se revanșează atunci când greșește. Mai exact, vedeta l-a trimis la cumpărături pe Mădălin Ionescu, dar acesta a uitat să cumpere fructe. Ulterior, s-a revanșat și a adus o ladă plină de fructe. 

”Ieri, soțul a uitat să ia căpșune, deși îi spusesem, dar astăzi s-a revanșat”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram, acolo unde a publicat o ladă plină cu fructe. 

La scurt timp după mesajul postat de vedetă, o internaută i-a trimis mesaj în privat în care a corectat modul de exprimare al Cristinei Șișcanu.

”Căpșuni, nu căpșune”, a fost replica de corectare pe care a primit-o vedeta și la care a reacționat imediat.

„Așa m-am săturat de aceste ”deștepte” care sunt, de fapt, agramate. Dragă... dacă tu mănânci ”un căpșun-doi căpșuni” (adică planta) este fix treaba ta, ai grijă să nu ți se facă rău. Eu mănânc fructul: ”o căpșună, două căpșune”. Mărturisesc că am mâncat vreo douăsprezece căpșune! Și au fost delicioase”, a fost replica dată de Cristina Șișcanu tot în mediul online.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel