Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, schimbare radicală. Ce decizie au luat cei doi, după mulți ani în care au amânat acest lucru: „Nu e un proces tocmai simplu”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat o decizie radicală. Cele două vedete au împărtășit totul cu fanii lor. 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 12 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au demonstrat tuturor că dragostea adevărată există, astfel că au trecut împreună peste toate momentele grele.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, schimbare radicală

După mai mulți ani de relație, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au decis să facă o schimbare pe care și-o doreau de multă vreme. Astfel, cei doi și-au anunțat fanii că se vor muta în casă nouă, deoarece actuala casă nu este foarte spațioasă.Totodată, vedeta a mai povestit că, în ultimii doi ani, casa a tot fost renovată, astfel că arată foarte bine și este mobilată complet, spațiul fiind singura lor problemă. 

„Vreau să fac un anunț important, și anume că ne vindem casa în care stăm, pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari, cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât. Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune.

Și da, nu e un proces așa, tocmai simplu, sau poate fi simplu- mă refer la partea cu mutatul, în mod special, că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat.  Oricum nu luăm nimic din casă, doar lucrurile personale: haine, acte, cam astea. În rest, nimic, mai ales că în ultimii doi ani am tot renovat prin ea: și baia de jos, și bucătăria este nou-nouță, după ultimele standarde moderne, camera de jos.care-i camera lui Filip, am eu dressingul meu care este făcut dintr-o mobilă așa, deosebită, livingul l-ați văzut, că m-ați tot întrebat.  În fine, ideea este că ne-am hotărât și ne vom ocupa în perioada următoare de vânzarea casei și apoi, evident că trebuie să ne și mutăm undeva. Așa că urați-ne succes!”, a povestit Cristina Șișcanu într-un filmuleț postat pe pagina ei de Facebook.

Cristina Șișcanu, replică pentru cei care au speculat că divorțează

De-a lungul timpului, gurile rele au speculat tot felul de informații despre cei doi soți. Astfel, Cristina Șișcanu le-a închis de fiecare dată gura celor care au spus că ea și Mădălin Ionescu divorțează. 

„ Nu poți să pierzi din viața ta dacă tu nu mai ești fericit cu partenerul tău. Să stai pentru cine, să mimezi în fața cui? În fața lumii că ce? Pe bune, oameni buni, suntem în anul 2023, nu mai este o rușine să te desparți. Asta ar fi o prostie, dacă nu mai merg lucrurile, dacă nu te mai înțelegi cu partenerul. Nu există alte situații la noi care dacă nu ne-am mai dori să stăm unul alături de celălalt cumva să ne împiedice să ne despărțim și că trebuie să stăm împreună ca să ce? Este fix o mare prostie. Eu nu am de ce să mimez nicio fericire în fața nimănui. Dacă nu m-aș mai înțelege cu soțul și, doamne ferește, n-am mai vrea să fim împreună, n-am mai fi, n-am mai sta să mimez fericirea în fața lumii. Eu nu sunt genul de persoană care să trăiască pentru lume și oricum mi se pare o prostie mai ales în zona asta, să nu te desparți că ce o să zică lumea. Astea sunt chestii extrem de perimate. (...)”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 sep 2023, 10:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience