Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, scandal de proporții. De la ce a pornit totul: "Da femeie, sunt frustrată"

Data publicării:
Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, sursa instagram

Scandal de proporții între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu. Tensiunile dintre cele două au luat  amploare.

De-a lungul timpului au existat tot mai multe tensiuni între Elena Ionescu și Cristina Șișcanu. După ce au acumulat tot mai multe nemulțumiri, cele două au răbufnit și și-au aruncat săgeți usturătoare.

Totul pare că a plecat de la Cristina Șișcanu, care a menționat că Elena Ionescu este modestă intelectual și agresivă, motiv pentru care nu are ce să discute cu ea.

"A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea", a transmis Cristina Șișcanu la emisiunea 'Mămici de pitici, cu lipici' de pe Antena Stars.

Elena Ionescu, replică tăioasă pentru Cristina Șișcanu!

La scurt timp după ce Cristina Șișcanu a făcut această afirmație, Elena Ionescu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat o replică pe măsură.

 "Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai. Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin 'diplomația' de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: Da, femeie, sunt frustrată", a spus și Elena Ionescu la rândul ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel