Cristina Șișcanu, noi informații despre rudele din Ucraina: Ieri aproape m-am prăbușit pe stradă când l-am sunat pe unchiul meu

Data publicării:
Sursa foto Facebook Cristina Șișcanu
Descriere foto: Sursa foto Facebook Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu este devastată de durere. Rudele vedetei se află în Ucraina și nu pot părăsi țara. Ce mesaj aspru le-a transmis celor care o judecă?

Cristina Șișcanu este îngrijorată pentru rudele ei din Ucraina și din păcate nu le poate ajuta cu nimic deoarece acestea se află la o distanță de 600 km de România. Vedeta spune că vorbește des la telefon cu unghiul ei pentru a afla ce se întâmplă. 

Deplasarea la Viena nu a fost romantică deloc


Cristina Șișcanu a fost aspru criticată în mediul online după ce a plecat alături de soțul ei într-o scurtă vacanță la Viena. După ce a citit comentariile negative, vedeta le-a transmis un mesaj celor care o judecă atât de dur. 


„Ipocritelor mustăcioase, stați cu fundul pe canapea și vă roade pe voi de ce m-am dus eu la Viena? Cum, cum să ai tupeul să judeci un om și să îl pui la zid când tu stai la căldurică și cu mâncarică? Trebuia să merg pe front, nu la Viena, așa-i? Iar voi, ipocritelor, să mâncați floricele cu telefoanele în mână și să scrieti în comentarii că sunt nebună și că vreau să fiu în centrul atenției. Una mi-a scris cum am îndrăznit eu să merg într-o vacanță romantică cu soțul meu când ei nu îi arde nici de sex în aceste momente. Nici mie. Te-ai liniștit? Deplasarea la Viena nu a fost romantică deloc.

Soldații ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mamă, nu au tată


Ieri aproape m-am prăbușit pe stradă când l-am sunat pe unchiul meu din Ucraina care, împreună cu toată familia, puneau cartoane în geamuri ca noaptea să nu se vadă că este lumină în casă și își pregăteau și culcuș în beci. Până ieri au fost toți puternici si stăpâni pe situație … însă la auzirea veștii că au intrat si cecenii alături de trupele ruse, au clacat! Soldații ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mama, nu au tată! Maimuțelor, știți sentimentul acela când cineva dintre apropiați se află în pericol de moarte și tu nu poți face nimic pentru că nu poți??? Nu pentru că nu vrei, ci pentru că nu pooooți!!!

Tot ce puteam să fac a fost sa fiu tare, să le țin psihicul ridicat! Am vrut să îi iau pe toți la mine când a început atacul, dar sunt la 600 de km de granița României și nu au mai apucat să plece pentru că drumurile erau blocate, benzina se raționalizase la 20 de litri per șofer, iar bărbații până în 60 de ani nu au mai avut voie să părăsescă țara.

Panica și spaima sunt mari!


Singura soluție a fost ca toată familia să se adune într-un singur loc care până în acest moment nu a fost ținta atacurilor, dar panica și spaima sunt mari! Au rămas fără internet. La tv știrile apar cu întârziere. Așa că în toată această perioadă am fost într-o permanentă legătură telefonică cu ei, furnizându-le imediat veștile … și s-au remontat psihic când i-am anunțat că regimentul cecen a fost anihilat de trupele de elită ucrainene. Mădălin a insistat să mergem totuși în deplasarea pe care o programasem de ceva timp ca să mă țină cu psihicul sus și să pot fi un sprijin moral puternic pentru ai mei din Ucraina…”, a scris Cristina Șișcanu pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel