Cristina Șișcanu, infectată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a vedetei: „Am primit rezultatul testului PCR”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Șișcanu, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu, foto Instagram

Cristina Șișcanu are Covid-19. Vedeta a făcut un test PCR, iar rezultatul a fost pozitiv. 

Cristina Șișcanu începe anul 2022 cu o veste nu tocmai bună. Vedeta este infectată cu virusul COVID-19 și a făcut anunțul pe rețelele de socializare. 


Cristina Șișcanu și-a făcut un test PCR, iar acesta a ieșit pozitiv. Vedeta le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu starea ei de sănătate și le va povesti totul zilele care urmează. Soția lui Mădălin Ionescu și-a liniștit fanii după ce le-a dezvăluit că se simte bine. Nu se știe încă dacă și prezentatorul TV sau copiii sunt infectați. 


„Am primit rezultatul testului PCR… este pozitiv. Povestim mâine… Sunt bine', a scris Cristina Șișcanu la InstaStory.

 

Cristina Șișcanu le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă. Vedeta a precizat că are dureri crunte.

 

Cristina Șicanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.  Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că problemele de sănătate nu îi dau pace deloc. Mai exact, soția lui Mădălin Ionescu are dureri îngrozitoare de spate și abia se mai poate mișca. 

 

''Nu mă simt prea bine. Ieri am avut o criză de spate, am început să am probleme cu spatele, așa în zona asta lombară pe partea stângă și efectiv nu am putut să ma ridic din pat. De aceea, nici nu am fost ieri activă pe Instagram'', a mărturisit Cristina Șișcanu pe pagina sa personală de socializare.

 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, detalii interzise din dormitor


Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost pusă sub semnul întrebării, de-a lungul timpului au demonstrat că îi leagă sentimente puternice de iubire, iar căsnicia lor este presărată cu multe momente pasionale. 

 

„Întrebare: De câte ori este bine să faci sex pe săptămână?


Mădălin Ionescu: Măcar două zile pe săptămână ar putea fi alocate pentru partea asta…


Întrebare: Măcar două zile pe săptămână? Vrei să spui că tu o faci mai des? 


Mădălin Ionescu: Nu, dar aș vrea… La modul serios…eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă. Încercăm să alocăm timp pentru noi, deși muncim foarte mult”, au fost declarațiile făcute de Mădălin Ionescu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel