Cristina Șișcanu, enervată de RĂUTATEA din mediul online: Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram

Cristina Șișcanu și-a exprimat, din nou, nemulțumirile pe rețelele de socializare.

Fosta concurentă "Bravo, ai stil!" revine cu noi detalii despre situația rudelor ei din Ucraina, după o perioadă de timp în care nu a mai menționat nimic despre acest subiect. Vedeta explică chiar și motivul pentru care a făcut asta.

"Primesc foarte multe întrebări legate de situația rudelor mele din Ucraina. Într-adevăr, nu am  mai spus ce se întâmplă cu ele, unde stau și așa mai departe, din cauza faptului că au existat persoane extrem de răutăcioase care stau pe canapea, se uită la televizor și comentează și îmi comentează mie situația, criticând, neștiind de fapt ce înseamnă drama aceasta, doar din imaginile de la televizor. Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare.", a spus Cristina Șișcanu pe instastory.

Rudele Cristinei Șișcanu nu au vrut să părăsească Ucraina

"Cele care stăteau în Kiev au reușit să plece în timp util din Kiev. Altele au plecat și s-au cazat în apropierea graniței cu România. O verișoară, cu familia, au ales o localitate care nu a fost supusă atacurilor și, din nou, sper să rămână așa. Nu au vrut să plece din Ucraina și nu au vrut să plece unii fără ceilalți și, din cauza asta, ceilalți au rămas din solidaritate. Deși eu am insistat să vină, nu au vrut. A fost decizia lor, unchiul meu are o gospodărie acolo, îi era milă să o lase, are animale... este decizia lor și mă rog în fiecare zi să fie bine și să încheie totul cât mai repede.", a continuat aceasta. 

Ce părere are vedeta despre ajutorul pe care românii l-au oferit ucrainenilor

"Oamenilor, terminați să mai donați mâncare refugiaților ucraineni. În primul rând, acea mâncare nu este verificată, poate fi și stricată, pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu știu câte. Am văzut la Anca Serea că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite. Nu vă e rușine, pe bune?

"Nu înțeleg această mentalitate prosteacă a românilor de a face lucrurile astea. În primul rând, ca să-i ajutați pe refugiați, donați organizațiilor nonguvernamentale, umanitare mari, serioase. Donați bani! Deci efectiv m-am săturat cu mesajele astea care vin din mințile înguste "vai du-te cu sarsanaua acolo, cu mâncare caldă la frontieră să ajuți un refugiat, doi, trei, cinci". Pe bune? Ăsta este ajutor? Ajutorul se face în mod organizat. Că te duci tu și duci 3 sarmale ca să te simți tu bine că ai făcut un bine, ăsta e egoism.", a spus vedeta acum câteva zile pe instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel