Cristina Șișcanu, critici DURE după ce s-a apucat să predea gramatică online. „Aruncați cu noroi”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Siscanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Siscanu, instagram

Cristina Șișcanu a fost criticată dur de către fani, după ce s-a apucat să predea gramatică online.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a ajuns ținta criticilor, după ce a început să predea gramatica pe rețelele de socializare. Sătulă de răutățile din jur, vedeta nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

„Eram sigură cu unele persoane se vor simți lezate după ce voi începe să predau gramatică online. Voi în loc să vă folosiți de munca mea, pe care o ofer gratis, aruncați cu noroi. Comentează unele persoane că de ce să ofer eu lecții de gramatică. Înseamnă că voi faceti greșeli gramaticale, înseamnă că aveți probleme grave de exprimare. Gramatica limbii române nu e ușoară, este grea. Vă rog frumos să nu mă confundați cu orice personaj de pe Tik Tok”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

Cristina Șicanu: „Am ajuns cu degetul acesta imobilizat”

„Eu știu ce am învățat, cât de mult mai am de învățat. Totuși am niște rezultate pe care nu mi le poate contesta nimeni. Am venit cu dovezi de necontestat, aceasta este una dintre diplomele mele la care țin foarte mult. Am muncit foarte mult, nici nu am avut profesori care să mă pregătească pentru etapa națională la Limba și Literatura Română. Înainte de olimpiadă nu am mai fost aproape o lună la școală, am scris zeci de caiete cu opere, pentru a putea face față.


Vreau să vă spun că am ajuns cu degetul acesta imobilizat, din cauza pixului efectiv nu îl mai puteam mișca, atât de mult am scris, dar a fost cu rezultat. Știți cine mi-a creat greutățile? Oameni ca voi, care comentați împotriva proiectului meu din online. Nu-i nimic, nu înseamnă că mă voi opri din cauza asta. Din păcate, pentru orice lucru bun pe care îl faci trebuie să te justifici. Nu este o laudă, eu mă apăr”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu, potrivit Wowbiz.

Cristina Șișcanu, ținta criticilor, după ce s-a afișat cu sânii la vedere

Cristina Șișcanu a răbufnit, din nou, pe rețelele de socializare, după ce fanii au criticat-o pentru obiectul vestimentar pe care aceasta a ales să îl îmbrace. Vedeta a apărut pe Instagram îmbrăcată într-un compleu format din bluză și pantalon, iar ceea ce a stârnit reacții negative este piesa din partea de sus. Bluza aleasă de soția lui Mădălin Ionescu era una extrem de sexi, pe care aceasta o purta fără sutien, lucru ce îi lăsa la vedere sânii, în partea de jos. La spate, aceasta era prinsă cu niște șireturi, lăsându-i și aici o parte generoasă de piele goală.

Dacă aceasta se aștepta să primească aprecierea fanilor, în legătură cu silueta ei pentru care face eforturi considerabile, Cristina Șișcanu a reușit, în schimb, să atragă doar critici. Urmăritorii au acuzat-o de faptul că o femeie serioasă, ca ea, nu ar trebui să apară îmbrăcată în acest fel în spațiul public.

''Iar s-au încins spiritele din cauza unui story nevinovat, am și eu un costum și o bluză care acoperă sânii în parte de sus, iar partea de jos îi lasă la vedere, dar nu se văd. Este ca și cum ai un decolteu, ce mare lucru? Suntem în 2022, de ce nu suntem relaxați, ce mare lucru? Ce s-a întâmplat? Că nu înțeleg'.

'A explodat imboxul Vai, te credeam femeie serioasă''. Așa și? Cu ce mi-a luat mie din seriozitatea faptul că am purtat într-un story un costum cu acel decolteu? Mare lucru. Ce relevanță? Seriozitatea se vede în ceea ce faci, în felul în care îți trăiești viața, cum relaționezi cu cei din jur, când ai grijă de anumite persoane care au nevoie de tine. Cât de serios ești în lucrurile esențiale pe care le faci. Relaxați-vă!'', a declarat Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel