Cristina Șișcanu, adevărul despre presupusul divorț de Mădălin Ionescu: „Lumea e tot mai preocupată de subiect”

Data publicării:
Madalin Ionescu și Cristina Șișcanu, foto Instagram
Descriere foto: Madalin Ionescu și Cristina Șișcanu, foto Instagram

Cristina Șișcanu a pus capăt speculațiilor legate de relația ei cu Mădălin Ionescu. Vedeta a dat cărțile pe față. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă la început relația lor a fost aspru criticată, oamenii au realizat cât de mult se iubesc cei doi și ce familie frumoasă au împreună.


În spațiul public au apărut din ce în ce mai multe zvonuri în ultima perioadă cum că cei doi ar divorța. Sătulă să răspundă întrebărilor pe acest subiect, Cristina Șișcanu a dezvăluit care este adevărul și ce se întâmplă de fapt în căsnicia ei. 


”Voiam sa vorbesc despre situatia aceasta cu divortul. Intr-adevar de vreo zece zile, ne intreaba foarte multe persoane daca am divortat, daca divortam. Lumea e tot mai preocupata de subiect, pe Instagram ma tot intreaba persoane. Lumea afirma ca noi am divortat si cu parere de rau afirma acest lucru…”, a povestit Cristina Șișcanu pe Instagram. 


Cei doi au împlinit deja 10 ani de la cununia religioasă și potrivit declarațiilor nu s-au gândit niciodată la divorț. Cristina Șișcanu spune că nu o deranjează atât de mult speculațiile apărute în presă, ci faptul că primește multe întrebări din partea oamenilor și se simte nevoită să dea explicații. 


”Sincer, nu ma deranjeaza in niciun fel ca s-a speculat asta, pentru ca nu este adevarat. Dar intr-adevar a fost un pic incomod pentru ca a trebuit sa dam explicatii unor oameni. Nu intelegeam de ce exista asemenea intrebari din partea unor oameni pe care nu-i cunosc”, a adăugat Cristina Șișcanu.

 

Mădălin Ionescu a făcut dezvăluiri picante din relația cu Cristina Șișcanu. Acesta a primit o întrebare incomodă din partea unui fan pe Instagram, dar a răspuns, spre surprinderea tuturor: „Cele mai nebunești locuri unde te-ai iubit cu Cristina”.

 

„Sincer nu pot merge cu dezvăluirile până la nivelul ăsta. Nu știu... balcon, tren... chestii din astea. Doamne, ce mă fac cu astfel de întrebări?”, a scris Mădălin Ionescu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel