Cristina Mirea, psihologul care ajută oamenii la domiciliu, invitata săptămânii la Mi-Th Influencer

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto> Cristina Mirea, MI-TH Influencer
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto> Cristina Mirea, MI-TH Influencer

Mi-Th Influencer, emisiunea prezentată de Thea Haimovitz la DC News și Spectacola, revine cu o nouă ediţie duminică, 17 decembrie, de la ora 12:00. 

Invitata acestei ediții este psihologul Cristina Mirea. Aceasta are o mulțime de povești de viață care, cu siguranță, o să-i inspire pe urmăritorii emisiunii. 

Cristina Mirea este psihologul care a reinventat, prin sistemul de sănătate, domeniile prin care oamenii pot primi servicii medicale în cazurile cele mai grele și mai complicate, cei care sunt acasă și care au nevoie de mai multe păreri medicale.

A pus împreună domeniul de psihologie cu cele de neurologie, cu psihiatrie, kinetoterapie, logopedie și inclusiv chirurgie. Când oamenii apelează la serviciile lor, ei îi ajută, îi repun pe picioare. Au inclusiv asistentă medicală, și dacă e nevoie fac perfuziile acasă și toate serviciile sunt făcute prin sistemul de sănătate. Cetățeanul are dreptul la 90 de zile pe an la asistență de acest gen.

Persoanele care au suferit intervenții chirurgicale și nu au suficientă susținere, cei care au nevoie de ajutor, cei care au căzut, și-au rupt un picior și nu se pot mișca, vârstnicii care au suferit un AVC și nu mai pot vorbi, pot solicita ajutorul Cristinei Mirea.

Este suficient să o contactezi și să îi soliciți ajutorul, iar ea ia legătură cu medicul de familie. Ea își face o tură prin București în fiecare zi, merge pe la toți asistații și trimite acești medici să se ocupe de pacienții care sunt acasă. E vorba, în principal, de bătrânii care locuiesc singuri.

E un fel de asistență socială susținută de sistemul de sănătate. Este ceva nou în țara noastră!

Cristina Mirea a fost psiholog la o casă de bătrâni, a ajuns să cunoască foarte bine necesitățile bătrânilor, iar acum le oferă aceste servicii.

Sunt niște oameni cu povești de viață legate de frumusețea și sănătatea corpului reflectate în felul în care înaintezi în viață.

Mi-Th influencer cu Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Emisiunea va fi transmisă duminică, 17 decembrie, de la ora 12:00, pe DC NEWS, DC NEWS TV şi Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.  Rămâneţi alături de noi!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel