Cristina Mihaela Dorobanțu, depistată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte prezentatoarea TV: "Trebuie să fii pregătit în viață pentru absolut orice"

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Mihaela Dorobanțu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Mihaela Dorobanțu, sursa instagram

Cristina Mihaela Dorobanțu are COVID-19. Prezentatoarea TV  a oferit detalii cu privire la starea ei de sănătate.

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei  trece prin momente delicate și asta pentru că a fost infectată cu virusul SARS-COV2. Din nefericire, acum Cristina Mihaela se află în carantină, în Instanbul, deși ar fi trebuit să fie acasă, alături de familie. 

Vedeta le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate.

 

„Trebuie neapărat sa vorbesc pentru că am văzut că au apărut în presă zvonuri conform cărora sunt pozitivă. Sunt! Da, ce să vă spun? Se întâmplă, știți cum e?

Trebuie să fii pregătit în viață pentru absolut orice și slava Domnului, eu sunt genul de persoană care este pregătită!

S-a întâmplat fix acum de sărbători când ar trebui să fiu acasă alături de cei dragi, dar pe de altă parte încă odată s-a dovedit că foarte mulți dintre voi, nu doar familia și prietenii mei ci și voi cei care mă urmăriți aici pe rețelele de socializare, îmi sunteți alături pentru că am primit foarte multe mesaje despre starea mea de sănătate.

Sunt cumințică, imi iau tratamentul asa cum se cuvine, m-am machiat, m-am coafat, dar m-am demachiat între timp că nu voiam să credeți ca sunt nebună. Toate bune!”, a zis vedeta, pe Instagram.

 

Cristin Mihaela Dorobanțu a dezvăluit și simptomele cu care se confruntă. Mai exact, vedeta are nasul înfundat, durerea mușchilor, dar și respirație greoaie. Cu toate astea, prezentatoarea TV se consideră un om puternic, motiv pentru care este sigură că va depăși această perioadă cu bine. 

 

„Simptome, am nasul puțin înfundat, m-au durut puțin mușchii, seara am ușoare episoade de respirație greoaie, nici nu stiu cum se spune pentru că nu le iau în seamă.

V-am spus, sunt un om puternic, m-am concentrat in așa fel încât să fie totul bine și mergem înainte!”, a adăugat Cristina Mihaela Dorobanțu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel