Cristina Mihaela, adrenalină și peripeții în Istanbul. Cum petrece vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Mihaela, foto instagram
Descriere foto: Cristina Mihaela, foto instagram

Cristina Mihaela s-a mutat în Istanbul

Fosta concurentă de la Bravo ai stil, Cristina Mihaela moderează în prezent emisiunea ”Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanald. 

Viața din Instanbul a schimbat-o enorm pe vedetă. 

”În Istanbul este frumos, este magic. Energia mi-o iau din poveștile de dragoste de la emisiunea pe care o moderez. Trebuie să recunosc că luminițile din București sunt mult mai frumoase față de cele din Istanbul”, a spus Cristina Mihaela. 

Însă o zi din viața Mihaelei nu este atât de simplă. Aceasta a povestit că programul ei este foarte încărcat și că nicio zi nu este la fel. 

”Pai, este dificil deoarce nicio zi nu este la fel. Încep cu trezirea și cu tabieturile de dimineață, după mă apuc de filmări, iar când ajung acasă nu îmi doresc decât să dorm, să mă odihnesc. Nu am șofer, conduc singură prin Instanbul. M-am rătăcit o singură dată. Nu credeam vreodată că o să ajung să îmi păstrez atât de mult calmul. Mănânc toată ziua. Nevoile sunt altele. Îmi doresc să dorm, să mă spăl,să fiu eu cu mine”, a spus Cristina Mihaela, potrivit Kanal D. 

Însă, când vinde vorba despre relația personală, Cristina Mihaela este puțin discretă. 

”Îmi este foarte greu singură, îi sun pe ai mei cu video cam tot timpul. Este foarte greu singură”, a declarat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience