Cristina Joia, sfaturi pentru Adrian Nartea. Cum renovezi holul apartamentului: „Trebuie să încerci să ascunzi toate lucrurile!”

Data actualizării: | Data publicării:
Adi Nartea și Cristina Joia, foto ProTV
Descriere foto: Adi Nartea și Cristina Joia, foto ProTV

Arhitecții de la Visuri la cheie au început filmările și au renovat deja primele locuințe din acest sezon.  Cristina Joia i-a dat câteva sfaturi actorului Adrian Nartea, cu privire la amenajarea locuinței.

Pe lângă frumusețea și impactul vizual al amenajărilor, colegii nostri reușesc, prin crearea diferitelor artificii care fac diferența, să folosească spațiile din fiecare încăpere astfel încât, la final, să fie o locuință funcțională care să pară mai spațioasă.

La filmările din sezonul 8 a fost și Adrian Nartea, actorul principal din serialul VLAD, care se află în plină renovare acasă. A profitat de ocazie și i-a cerut Cristinei Joia câteva sfaturi pentru amenajarea holului. Își dorește un spațiu primitor, care să nu pară încărcat, dar totuși să poată susțină nevoile familiei sale. 

„Trebuie să-mi renovez holul – cu tot ce înseamnă cuier. Cum fac, la ce trebuie să mă gândesc prima dată? Pentru că o să am o grămadă de haine...”, a spus actorul.

„Trebuie să încerci ca mobilierul să fie compact și să fie pe nuanțe deschise, spațiul să pară fluid ca tu să nu ai senzația de aglomerare. Deși ai foarte multe lucruri, trebuie să le închizi în mobilier. Chiar dacă nu e un spațiu foarte generos, încearcă să-l luminezi, poate pui accentul pe un pendul care coboară. În momentul în care ai un dulap în spate, eu mă uit la designul acelui pendul. Trebuie să încerci să ascunzi toate lucrurile și să pui accente. Joacă-te cu oglinzile – ele măresc spațiu. Poți să mergi pe o oglinză bronze, nu clară ca la baie, pentru că e un pic mai elegantă,” l-a sfătuit designerul Visuri la cheie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel