Cristina Joia, fotografie fără mască, la cinci luni după ce a fost desfigurată: „Am decis să-mi asum nasul”

Data publicării:
Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv
Descriere foto: Cristina Joia, Captura foto Stirile ProTv

Cristina Joia le-a arătat fanilor cum arată la cinci luni după ce a fost agresată.

Cristina Joia a fost bătută cu bestialitate într-un magazin din Capitală, după ce i-a atras atenția unei șoferițe că nu a parcat bine. Agresoarea a lovit-o pe Cristina Joia în față cu un obiect contondent, lasând-o într-o baltă de sânge.

Ea s-a ales atunci cu nasul rupt și a fost operată de urgență. Ulterior, vedeta a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale.

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers inițial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenție de urgență și voiam să știu dacă aș putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operația s-a dovedit a fi una de reconstrucție nazală, dar asta am aflat postoperator”, dezvăluia Cristina Joia pentru PROTV.RO.

Mult timp vedeta e evitat să publice poze în care să-și arate nasul, dar acum și-a făcut curaj și a spus că este pregătită să își asume felul în care arată.

„Știu că sunt puțin "pirată” (Așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny). Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi”, a scris arhitectul pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel