Cristina Joia, la un pas de moarte. Diagnosticul teribil primit de vedetă:„ S-ar putea să crăpi înainte să faci copilul ăla pe care-l vrei tu”

Data actualizării: | Data publicării:

Cristina Joia a fost operată de urgență, în urmă cu 8 ani, din cauza unei probleme grave de sănătate. 

Cristina Joia  a fost invitată în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, acolo unde a vorbit despre diagnosticul teribil pe care l-a primit în urmă cu opt ani. Vedeta spune că a ignorat, ani la rând, o serie de simptome. Diagnosticul a venit după o serie de fertilizări in vitro, când a început să se simtă tot mai rău.

Cristina Joia avea probleme cu plămânii, însă a întârziat investigațiile, fiind în plin proces de fertilizare în vitro, radiografiile putând afecta o posibilă sarcină. Vedeta spune că trăia cu  teama că ar putea depista o problemă gravă de sănătate, ceea ce s-a și întâmplat, într-un final, când medicii au decis să o opereze de urgență,

 

„Mi-a zis, mă fetiță, nu știu ce ai tu, dar nu sună deloc bine plămânii tăi. S-ar putea să crăpi înainte să faci copilul ăla pe care-l vrei tu”, a povestit Cristina Joia dialogul dintre ea și medic. 

Ulterior, în urma unei crize puternice, vedeta a fost diagnosticată cu pneumotorax, o afecțiune care apare în urma  pătrunderii aerului între foițele pleurale din torace și plămâni. Același diagnostic pe care l-a primit și Mihai Bobonete.

Plămânul ei drept era atrofiat aproape complet și perforat, provocându-i mari probleme de respirație, potrivit Pro TV. 


A fost la un pas de moarte

Designerul de la Visuri la cheie spune că operația i-a salvat viața. 

„Eram așa ca prin ceață și am auzit pneumotorax. I-am zis medicului: când mă programați la operație, că eu am niște întâlniri luni? S-a uitat așa la mine și a zis: fata mea, până luni nu mai ești. Acum te operăm, acum”, i-a spus Cristina Joia lui Cătălin Măruță. 


Cauza problemelor de sănătate

Vedeta crede că problemele de sănătate ar fi apărut în urma tratamentelor hormonale pe care le urma pentru a putea rămâne însărcinată. 


A aflat că suferea de endometrioză

 

La scurt timp după operație, medicii de la „Marius Nasta” i-au descoperit niște tumori de endometrioză, însă nu știau dacă acestea sunt maligne sau beningne.
„Sunt paciente în State care s-au operat de 6-7 ori ca să se prindă medicii ce e aia. Adică, cum poți să ai tu menstruație în plămân? Înțelegi? Și eu au reușit să pună diagnosticul ăsta”, a spus Cristina Joia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel